Yandex Metrica

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da HDP'li Selahattin Demirtaş'ın babasıyla görüştü

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da HDP'li Selahattin Demirtaş'ın babasıyla görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski Eş Başkanı sanık Selahattin Demirtaş'ın babası ile Diyarbakır'da görüştü. Kılıçdaroğlu yuvarlak masa toplantısına HDP'yi çağırmayarak terör ile uzak olduğu algısını işlemişti. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Tahir Demirtaş ile görüşen Kılıçdaroğlu'na, Şanlıurfa'daki Abdullah Öcalan'ın ailesiyle görüşüp görüşmeyeceğini sordu.

Gündem

23.01.2024, 18:57

Geçtiğimiz gün bazı temaslarda bulunmak için Diyarbakır'a gelen CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlenen bir yemekte resmi olarak açıklayamadıkları gizli ittifak ortağı HDP'ye jest yaptı.

CHP Lideri burada, HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın babası Tahir Demirtaş ile görüştü. CHP Genel Başkan yardımcıları Tuncay Özkan ve Veli Ağbaba da Tahir Demirtaş ile selamlaştı.

Öte yandan CHP kaynakları, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'ın annesiyle de görüşeceğini bildirdi.

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli... Haberi Görüntüle

YUVARLAK MASADA HDP YOKTU

12 Şubat'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı üzerine 6 muhalefet partisi dün bir araya gelmişti. Yuvarlak masa dışında kalan HDP sözde bir tepki göstermişti.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Niye bu altılının içerisinde HDP yok' diye soranlar oldu. Bizi tanımayanları biz hiç tanımıyoruz, bu da böyle bilinsin. Bizi yok sayanları yeri, zamanı geldiğinde biz de yok saymasını iyi biliriz" ifadelerini kullanmıştı.

Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün hangi dizi ve filmler var? Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün... Haberi Görüntüle

PERVİN BULDAN: BİR GÜN HERKES MUHTAÇ OLACAK

Buldan açıklamalarının devamında şu sözleri sarf etmişti:

"O altı siyasi partinin içerisinde bir tanesini ayırın, diğerlerinin oy toplamı HDP'nin yarısı bile etmez. İşte bunun için hiç oralı olmanıza gerek yok. Biz kendi yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz üçüncü yoldur ve bu üçüncü yola bir gün herkes muhtaç olacak, bir gün herkes mecbur olacak, bir gün herkes bizimle görüşmek için yanımıza gelecekler, bizimle görüşmek için randevu isteyecekler, bundan hiç kimsenin kuşkusu ve şüphesi olmasın."

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme Haberi Görüntüle

Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya Türkiye'den defol Türkiye'yi ziyarete gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e şok protesto: Katil Almanya... Haberi Görüntüle

BAHÇELİ: ÖCALAN'IN AİLESİ İLE HASRET GİDERMEYİ PLANLIYOR MUSUN?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Tahir Demirtaş ile görüşmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

CHP Liderinin terör ile iş birliğine atıf yapan Bahçeli, "Terörist Demirtaş’ın annesini ziyaret etmeyi düşünüyorsan, hemen arkasından Şanlıurfa’ya geçip İmralı canisi Abdullah Öcalan’ın ailesini de ziyaret edip onlarla hasret gidermeyi planlıyor musun? Cevabı uzun uzun vermene gerek yok. Evet/hayır demeni yeterli kabul edeceğim." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading