• G.ALTIN

    4.005,37

  • DOLAR

    38,7459

  • EURO

    43,5259

  • BIST 100

    9.718,78

  • BITCOIN

    $104.021

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde eş-dost, akraba atamaları devam ediyor. Liyakate bakılmaksızın sadece kan bağına bakılarak yapılan atamalara bir yeniis daha eklendi. Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi... Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal'ın eşi akraba atama zincirinin son halkası oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde akraba atamalarının önü arkası kesilmiyor. Seçimlerin üzerinden daha bir ay bile geçmeden CHP'li başkanlar ve çevresindekiler, kadrolaşma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Eş-dost, akrabalar için bulunmaz istihdam  alanı olarak görülen son yer ise Denizli Büyükşehir Belediyesi oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal'ın eşi Hülya Bartal, belediyenin Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı. Vatandaşlar, atamaya sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.

CHP'DE EŞ-DOST, AKRABA ATAMALARINA BİRKAÇ ÖRNEK

BORNOVA

İzmir'in Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'nın eli Damla Çelik'i Sosyal Yardım İşleri Müdürü yaptı.

ÇANKAYA

Eskişehir Odunpazatı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kızı Tutku Kurt Baykurt, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

KADIKÖY

Katıldığı her programda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmmaoğlu'na övgüler dizen ve İmamoğlu'nu canhıraş savunan Sözcü TV yazarı Deniz Zeyrek'in kardeşi Ediz Zeyrek, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy Belediye Başkanı seçilen Orhan Çerkez, Ataşehir Belediye Başkanı seçilen Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel'i Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı. Gelen tepkiler üzerine atama şimdilik askıda.

SARIYER

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun'un eşi Filiz Coşkun, Kültür İşleri Müdürü olarak atandı.

BURSA

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yalçın Işıkyıldız'ın eşi Pınar Işıkyıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevine atandı.

İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediye Başaknı Cemil Tugay, Karabağlar Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürü olan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın yeğeni Nermin Özgül'ü İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne aldı. 

ŞİŞLİ

CHP Parti Meclisi Üyesi Bedirhan Berk Doğru'nun kardeşi Ozan Özgür Doğru, Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atandı. Doğru, Muharrem İnce'ye kaset kumpası davasından tutuklanmış ve cezaevine gönderildmişti.

MENTEŞE

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, şirket ortağı Merve Fidem Barut'u Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Avatar
İdris Kartal