Yandex Metrica

CHP raporundaki sözde gazetecilerin PKK talimatıyla iş yaptığı Yargıtay tarafından onandı

CHP raporundaki sözde gazetecilerin PKK talimatıyla iş yaptığı Yargıtay tarafından onandı

CHP’nin “hakları ihlal edilen gazeteciler” iddiasıyla hazırladığı raporda yer verdiği iki isim hakkında Yargıtay onama kararı verdi. Kararda sanıkların terör örgütünün talimatı doğrultusunda hareket ettiği kaydedildi.

Gündem

23.01.2024, 19:56

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Batman 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan ve "terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan ceza alan Musa Balur, Mehmet Kaya, Erdoğan Altan, İhsan Bilayak, Mehmet Karabaş ile ilgili temyiz incelemesini tamamladı.

Lokum dağıtır gibi eşe-dosta makam koltuğu: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Veli Ağababa'ya torpil kıyağı Lokum dağıtır gibi eşe-dosta makam koltuğu: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan... Haberi Görüntüle

PKK'DAN TALİMAT ALDILAR

Daire heyeti, 5 sanığın cezalarını onadı. Kararda, Batman'da tutuklanan 5 sanıkla ilgili önemli tespitlere yer verildi. Sanıkların PKK terör örgütünün talimatı doğrultusunda hareket ettiği belirtildi. Yargıtay'ın kararıyla terörist olarak kabul edilen 5 sanıktan ikisi dikkat ise çekti.

Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Haberi Görüntüle

CHP PKK İLE İLİŞKİLİ OLANLARI DA RAPORA EKLEDİ

Dicle Haber Ajansı Batman Temsilcisi Erdoğan Altan ve Batman Postası Gazetesi Muhabiri Mehmet Karabaş'ın CHP'nin 2013 yılında hazırladığı Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda yer aldığı ortaya çıktı.

Raporda, Altan ile Karabaş'ın aktif gazeteci olduğuna, Balur, Kaya ve Bilayak'ın ise PKK talimatıyla örgütün yurt dışında faaliyet yürüten yayın organlarına konuk olarak yorumculuk yaptığı ve bu programlarda PKK'nın propagandasını yaptığından bahsedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading