Yandex Metrica

CHP'nin kanalı Halk TV'de Fatih Sultan Mehmet'e skandal sözler

CHP'nin kanalı Halk TV'de Fatih Sultan Mehmet'e skandal sözler

CHP'nin yayın organı Halk TV'de Fatih Sultan Mehmet hakkında skandal ifadeler yer aldı. İYİ Parti'nin tuhaf afişinin tartışıldığı yayında Metropoll Araştırma şirketi sahibi Özer Sencar, Fatih Sultan Mehmet ile adeta dalga geçti.

Gündem

23.01.2024, 18:22

CHP'nin yayın organı HalkTV yeni bir skandala sahne oldu. Kanalda bu kez Fatih Sultan Mehmet hedef alındı.

Özlem Gürses'İn sunduğu tartışma programında  İYİ Parti'nin  tuhaf afişi tartışıldı. Fatih Sultan Mehmet ile Mustafa Kemal arasında Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu ve Bülent Ecevit'in yer aldığı afişte Fatih'İn yer almasıyla ilgili şaşırtan bir yorum geldi.  "Ömer'in Yolu" adıyla hazırlanan afişle ilgili  konuşan Metropoll Araştırma şirketi sahibi Özer Sencar skandal ifadelere başvurdu.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Silah kaçakçıları Bakan Yerlikaya duyurdu! Silah kaçakçıları "Mercek" altında: 869 gözaltı Haberi Görüntüle

''BİR YANDA SARIKLI BİR İNSAN BİR YANDA MODERN BİR İNSAN''

Metropoll'ün sahibi Özer Sencar, İYİ Parti'nin afişi hakkında "Atatürk bir tarafta, Fatih Sultan Mehmet bir tarafta. Bir tarafta modern bir insan, bir tarafta sarıklı bir insan. Bu beş para etmez bir iştir" sözleriyle Fatih'i aklınca aşağılamaya kalktı. Skandal ifadeler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading