Yandex Metrica

CHP'nin halk ekmek yalanı kısa sürdü! AK Partili Kabaktape'den İmamoğlu'na çağrı: Gerçeği halkımıza açıklayın

CHP'nin halk ekmek yalanı kısa sürdü! AK Partili Kabaktape'den İmamoğlu'na çağrı: Gerçeği halkımıza açıklayın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu göstermelik bir törenle açtıkları İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nda gerçekler ortaya çıktı. Açıldığı günden beri çalışmayan fabrika için bölgeye giden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, fabrikanın üretime başlaması için çağrıda bulundu.

Gündem

23.04.2024, 10:43

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yaklaşık 3 ay önce göstermelik bir törenle açılışı yapılan İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası, o gün bugündür çalışmıyor.

Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek kaldırdı! Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek... Haberi Görüntüle

AK PARTİ İL BAŞKANI KABAKTEPE ALANA GİDEREK BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

İmamoğlu'nun, halka ekmek üretmesi için kurulan fabrikayı şov amaçlı kullandıktan sonra çürümeye terk etmesine tepki göstermek, fabrikanın üretime başlaması çağrısında bulunmak amacıyla AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bölgeye gitti. Kabaktepe, fabrikanın önünde basın açıklaması yaparken CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan adayı ve Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama provokasyon girişiminde bulundu.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

'AÇTIM DEDİĞİ FABRİKAYI ÇALIŞTIRAMIYOR'

Kabaktepe, "Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı olduğunda Halk Ekmek'in üretim kapasitesi 25 bindi, sadece o dönemde ilk 3-4 yılda 300 bine çıkardık. Yanlış hatırlamıyorsam 12 tane fabrika, üretim bandına sahip olan bir Halk Ekmek devrettik, 2.1 milyon üretim kapasitesine sahip olan bir halk ekmek devrettik. Şimdi 2.1 milyon üretim kapasiten var, vatandaş da 1.5 milyon ekmek istiyor, İBB bunu bile karşılayamıyor. Açtım dediği fabrikayı çalıştıramıyor. Fabrikayı açtıysanız, niye çalıştırmıyorsunuz, milleti kandırmak için mi yola çıktınız? Bir an evvel bu halk ekmek fabrikası gerçeğini çıkıp halkımıza açıklayın. Ya deyin ki; açtık, kamyon aldık, mazot bulamadık, çalıştıramadık. Açtık, usta bulamadık çalıştıramadık veya açtık ama algı yaptık daha bitmemişti, beş aylık işi vardı. Neyse onu söyleyin, gerçeklikten hakikatten sapmayın" diye konuştu.

Son dakika: PKK'nın Son dakika: PKK'nın "Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu" yakalandı Haberi Görüntüle

CHP'Lİ İSİM SORULARA CEVAP VEREMEDEN KAÇTI

Yaklaşık 3 aydır fabrikanın varlığını unutan CHP yönetimi, provokasyon amacıyla da olsa fabrikanın varlığını hatırladı. "Neden fabrika çalışmıyor?", "3 ayda kaç ekmek ürettiniz?" sorularına cevap dahi veremeyen CHP yönetimi provokasyon amacıyla geldiği bölgeden sorulara cevap vermekten kaçtığı gibi arkasına bakmadan gitti. Basın mensuplarının fabrikayı ziyaret etme tekliflerini ise geri çevirdi.

ÖABT nereden, nasıl başvurulur? ÖABT başvuru tutarı, ücreti ne kadar 2024? ÖABT nereden, nasıl başvurulur? ÖABT başvuru tutarı, ücreti ne kadar... Haberi Görüntüle

HİJYEN ŞARTLARI BAHANE GÖSTERİLEREK MUHABİR İÇERİ ALINMADI, İBB'NİN PROVOKASYONU ORTAYA ÇIKTI

İl Başkanı Kabaktepe, daha önceden planlı bir programı için olay yerinden uzaklaşmak zorunda kalsa da, daha sonra basın mensupları fabrikayı ziyaret etmek istedi. Özgen Nama bir süre fabrikaya gitti, kısa bir süre sonra gazetecilerin yanına döndü. 24 TV ekibi, fabrikaya girmek üzere içeri alındı. Araç içinde otoparkta bir süre bekletildi. Daha sonra İBB yetkilileri içeri alamayacaklarını bildirdi. Gazetecilerin neden içeri almıyorsunuz sorusuna Özgen Nama, hijyen şartlarını bahane etti. FOX TV muhabiri de içeri girmek istedi ancak Özgen Nama onları da içeri almayıp fabrikanın dışında röportaj vermeyi tercih etti.

Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Haberi Görüntüle

AK PARTİ'NİN SORU ÖNERGESİNE CHP'DEN YANIT GELMEDİ

Ayrıca İBB Meclisi AK Parti Grubu Sözcüsü Murat Türkyılmaz'ın konuyla ilgili verdiği soru önergesine, CHP'li yönetim hala cevap vermedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading