Yandex Metrica

CHP'li vekillerden Yalova Belediyesi'ndeki yolsuzluk yargılamasında mahkeme heyetine hakaret

CHP'li vekillerden Yalova Belediyesi'ndeki yolsuzluk yargılamasında mahkeme heyetine hakaret

CHP'ye ait Yalova Belediyesi'ne yolsuzluk şüphesi ile başlatılan operasyon kapsamında görevinden alınan ve yargılanan Belediye Başkanı Vefa Salman'ın 9. duruşmasında CHP'li üst düzey isimler ve milletvekilleri mahkeme üyelerine hakaret etti.

Gündem

12.03.2024, 10:50

CHP'li Yalova Belediyesi'nde "nitelikli dolandırıcılık, belgede sahtecilik, irtikap, görevi kötüye kullanma, belediyeye ait paraları zimmetine geçirme" gibi suç unsurlarının taşındığının anlaşılmasının ardından 7 Şubat 2020 tarihinde belediyeye operasyon gerçekleştirilmiş ve bu operasyonda Yalova Belediye Başkanı Vefa SALMAN, Başkan Yardımcısı Halit GÜLEÇ’in de dahil olduğu toplam 14 belediye çalışanı ve müteahhit Bekir BİLGİN başta olmak üzere 20 diğer kişi ile birlikte toplamda 34 şahıs yakalanmıştı.

Söz konusu operasyonda Vefa Salman, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, başkan yardımcısının da dahil olduğu 18 şahıs tutuklanmıştı.

Fahrettin Altun'dan Filistin mesajı: Yerimiz bellidir hakikatin yanıdır Fahrettin Altun'dan Filistin mesajı: Yerimiz bellidir hakikatin yanıdır Haberi Görüntüle

20 MİLYON LİRADAN FAZLA PARA BUHAR OLDU

Yapılan soruşturma ve denetimler neticesinde 2014 ile 2020 yılları arasında Yalova Belediyesi'nde sahte evraklarla 20 milyon 960 bin 276 lira aslında ödenmemesi gereken kişilere ödenmişti.

Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu uyarı Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu... Haberi Görüntüle

9'UNCU DURUŞMADA CHP'Lİ VEKİLLER MAHKEME HEYETİNE HAKARET ETTİ

Yalova Belediyesi'ndeki yolsuzluk operasyonunun 9. duruşması bugün görüldü. Şüpheli Vefa Salman'ın Avukatı Deniz Baykal, Salman'ın suçsuz olduğunu ve diğer şüphelilerden ayrı yargılanması gerektiğini iddia etti. Mahkeme heyeti bu talebi uygun bulmayarak reddetti.

Kararın ardından aralarında CHP'li üst düzey isimler ve hatta milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Canan Kaftancıoğlu, Muharrem Erkek, Seyit Torun, Mahmut Tanal, Gamze Akkuş Ilgezdi’nin bulunduğu grup bağırarak mahkeme heyetine hakaret etti.

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü? 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU'DAN CHP'Lİ VEKİLLERE TEPKİ: EŞKIYA TAKIMI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mahkeme basan CHP'li vekillere sosyal medya hesabından 'eşkiya takımı' diyerek tepki gösterdi. Soylu, söz konusu tweetinde şu ifadeleri kullandı:

"Dün İçişleri Bakanlığı önüne gelip tehditler ve hakaretler savuran eşkiya takımı, bugün de mahkeme bastı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0


Loading