Yandex Metrica

CHP'li Ayşenur Arslan yine nefret kustu! Bu kez de iftar yapan öğrencileri hedef aldı

CHP yandaşı Ayşenur Arslan, Halk TV yayınında BİSAK tarafından Bogaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen tanışma iftarına nefret kusarak "Yer sofrasında yemek yiyenlerden bilim beklemeyin" dedi.  

Gündem

04.03.2024, 19:00

Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü (BİSAK) tarafından düzenlenen tanışma iftarı CHP yandıaşlığıyla bilinen Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'ın hedefi oldu. Daha önce sıkça yaptığı skandal açıklamalara bir yenisini ekleyen Arslan "Yer sofrasında yemek yiyenlerden bilim beklemeyin" diyerek akıllara zarar sözler sarf etti. Arslan'ın skandal açıklamaları şöyle: 

YER SOFRASINA TAKTI

"Boğaziçi Üniversitesi bu ülkenin en değerli bilim yuvalarından biri. Rektörünü değiştirdiler, öğretmenlerini attılar, mezuniyet törenine 'hayır' dediler. Tanışma iftarı düzenlenmiş dün akşam. Oraya duyuru, davet, organizasyon serbest. Harem (lik) selamlık... Genç kızlar üniversitede erkek öğrenciler bir tarafta yer sofrasında yemek yiyorlar. Üniversite öğrencileri yer sofrasında yemek yemenin yerli, milli ve İslami olduğunu zannediyor."

CUMHURBAŞKANI'NA DA SATAŞTI

"Böyle zanneden bir akıldan bilim falan beklemeyin. Yer sofrasında yemek yemek masanın icadından önce yapılan bir şeydir. Romalılar da yatarak yerdi. Hiç yerli ve milli değildir olay. Hala bazı ülkelerde, adını vermeye gerek yok yerde yiyorlar. Erdoğan da gittiği her yerde yerde yemek yiyor. Bir de kız öğrenci ayrı yerde, harem selamlık, Boğaziçi Üniversitesi'nde..."


Loading