Yandex Metrica

CHP'den skandal itiraf! Belediye kadrolarını İYİ Parti ile paylaşıyorlar

CHP'den skandal itiraf! Belediye kadrolarını İYİ Parti ile paylaşıyorlar

CHP'nin sahip olduğu belediyelerde liyakate aykırı şekilde işçi alımı yaptığı bir kez daha ortaya çıktı. Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, kadroları İYİ Parti ile nasıl paylaştıklarını ifşa etti.

Gündem

23.01.2024, 18:54

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, yerel bir televizyona skandal açıklamalarda bulundu. 

Millet İttifakı'nın kadrolaşmasını ifşa eden Cengiz'in ifadeleri gündeme oturdu. 

Cengiz yerel televizyonda yaptığı açıklamada, "Şu anda büyükşehir belediyemiz 655 kişilik bir ilana çıktı. Yedinci ayda açıklanan tasarruf kararnamesi gereği yeni bir alım yapma şansı yok. Emekli olan, istifa eden veya vefat edenlerin yerine boşalan kadrolara İŞKUR'dan ilana çıkıyorsun. Başvuru 20 binin üzerinde." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak... Haberi Görüntüle

KADROLARI MİLLET İTTİFAKIYLA PAYLAŞTI 

Liyakate aykırı şekilde alım yaptıklarını itiraf eden CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Orada kontenjandan yana sıkıntı yok, yani biz belediye başkanımızla yaptığımız istişarelerde, tabii ki burada İyi Parti’nin de var, belediye başkanının meclis üyelerinin de var, partinin de var. Biz onu adaletli bir şekilde ihtiyaca göre kendi aramızda konuşup hallediyoruz. Orada bir kavgamız dövüşümüz yok." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading