Yandex Metrica

CHP'de işler fena karışacak! Ekrem İmamoğlu'nun adaylık hamlesini "net bilgi" diyerek açıkladı

CHP'de işler fena karışacak! Ekrem İmamoğlu'nun adaylık hamlesini "net bilgi" diyerek açıkladı

6'lı masada adaylık tartışmaları sürerken, gazeteci Zafer Şahin ÜLKE TV ekranlarında Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak kulis bilgisini paylaştı. Şahin, ''İmamoğlu'nun da önü tıkanmış görünüyor. Bir daha İBB adayı yapılmayacağına dair çeşitli bilgiler var. O da cumhurbaşkanı adayı olmasa bile CHP genel başkanlığını hedefliyor.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:49

Ülke TV ekranlarında Melik Yiğitel, Zafer Şahin, Şamil Tayyar’ın katılımıyla gerçekleşen Akşam Baskısı'nda 6'lı masadaki adaylık tartışmaları ele alındı. Gazeteci Zafer Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak kulis bilgisini paylaştı.Şahin, ''İmamoğlu'nun da önü tıkanmış görünüyor. Bir daha İBB adayı yapılmayacağına dair çeşitli bilgiler var. O da cumhurbaşkanı adayı olmasa bile CHP genel başkanlığını hedefliyor.''diye konuştu. 

Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Mehmet Ali Yılmaz nasıl öldü, evinde mi? Mehmet Ali Yılmaz... Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU'NDAN ADAYLIK HAMLESİ!

'Net bir bilgi' diyerek kulis bilgisi paylaşan Zafer Şahin, ''Kemal Bey masadaki ortakları değil. Partisini de ikna etmekte zorluk çekiyor. Şimdi Ekrem İmamoğlu, çok net bir kulis bilgisi. Eğer Kemal Bey 6'lı masadan ortak aday olarak çıkarsa itiraz etmeyeceğini yakın çevresine söylediği ve destekleyeceğini ama Kemal Bey o masadan aday olarak çıkmazsa, muhalefetin adayı olmak için tüm gücüyle sahaya çıkacağını ilan etmiş durumda. Ve bunun hazırlığını yapıyor.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading