Yandex Metrica

Camii imamını 'AK Parti'ye oy veriyorsun ve sürekli ezan okuyorsun' diyerek darp ettiler!

Camii imamını 'AK Parti'ye oy veriyorsun ve sürekli ezan okuyorsun' diyerek darp ettiler!

Kırklareli’nin Vize ilçesinde yer alan Küçükyayla Köyü Camii’nde görev yapan imam E.K., sabah namazı sırasında saldırıya uğradı. 27 Mart 2023 Pazartesi günü meydana gelen olayda sabah namazından çıkan imam, sürekli kendisini tehdit eden Süleyman Taş isimli zanlı tarafından darbedildi. Zanlının imama, “Sürekli ezan okuyup duruyorsun, başımızı şişiriyorsun. Sen de AK Parti’ye oy veriyorsun.” diyerek hakaret ettiği ve aynı zaman darp ettiği belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Kırklareli'nde imamlık yapan E.K., sürekli ezan okuduğu gerekçesiyle darp edildiğini ileri sürdü. Ramazan ayında yaşanan skandal olayın ardından cami imamı tayinini istedi.

Yenişafak'ya yer alan habere göre, Kırklareli'nin Vize ilçesinde yer alan Küçükyayla Köyü'nde imam hatip olarak görev yapan E.K., köy sakini Süleyman Taş isimli zanlı tarafından sürekli olarak tehdit ve darp edildi. 

Köy sakini olduğu belirtilen Süleyman Taş isimli zanlı 27 Mart 2023 Pazartesi günü, cami imamına saldırdı. Tekme tokat dövülen cami imamı E.K., zanlının kendisine "Sürekli ezan okuyup duruyorsun, sen de AK Parti'ye oy veriyorsun" dediğini söyledi. 

25 kişi hayatını kaybetmişti! Çorlu'daki tren kazası davasında karar çıktı! Sanıklara verilen cezalar belli oldu! 25 kişi hayatını kaybetmişti! Çorlu'daki tren kazası davasında karar çıktı!... Haberi Görüntüle

SEN DE AK PARTİ'YE OY VERİYORSUN

Darp raporu alan ve suç duyurusunda bulunan imam, zanlının sabah namazı vaktinde evinin önüne gelerek küfür ettiğini söyledi. Taş'ın bununla da yetinmediği ve imamı "Sürekli ezan okuyup duruyorsun, başımızı şişiriyorsun. Sen de AK Parti’ye oy veriyorsun." diyerek darbettiği belirtildi.

Önce tatile sonra hapise! Sahte rapor alıp tatile gidenler dikkat! Onlarca yıl ceza alabilirsiniz! Önce tatile sonra hapise! Sahte rapor alıp tatile gidenler dikkat!... Haberi Görüntüle

AİLESİNE CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Zanlının imamın eşinin de bulunduğu ortamda pantolonunu indirerek cinsel organını gösterdiği, elindeki bir buçuk metrelik kalın bir sopayla önce arabasına zarar verdiğini daha sonra da sağ el bileği ve vücudunun çeşitli noktalarına vurduğunu ifade etti.

23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda ücretsiz konser, etkinlik var mı? 23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk... Haberi Görüntüle

ZANLI GÖZALTINDA

Zanlının köy meydanında küfürlerine devam ettiğini ifade eden imam, güvenlik güçlerinin bir süre sonra gelerek gözaltı işlemi uyguladığını belirtti.

KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? Haberi Görüntüle

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

Konu hakkında şikayette bulunan ve darp raporu alan İmam, daha önce de benzer bir durum yaşadığını, bu nedenle kendisi ve ailesinin can güvenliği olmadığı gerekçesiyle tayinini istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading