Yandex Metrica

Büyük operasyon öncesi ziyaret! Bakan Güler Irak sınırında incelemede bulundu!

Büyük operasyon öncesi ziyaret! Bakan Güler Irak sınırında incelemede bulundu!

Milli Savunma Bakanı Güler, Irak sınırında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Güler, Yüksekova'daki 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlardaki son duruma ilişkin bilgi aldı.   

Gündem

19.03.2024, 10:21

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak ziyareti sonrası Hakkari'ye geçerek, Yüksekova'daki 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nı ziyarette bulundu. 

21 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var? Fenerbahçe neden maç oynamadı? 21 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu... Haberi Görüntüle

GÜLER'E FİDAN VE KALIN'DA EŞLİK ETTİ 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile dün gerçekleştirdiği Irak ziyareti sonrası Hakkari'ye geçti.

Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım 2 haftada yapıldı! Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım... Haberi Görüntüle

IRAK'IN KUZEYİNDE DEVAM EDEN OPERASYONLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI 

Geceyi Yüksekova'da geçiren Bakan Güler, 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Burada komutanlarla bir araya gelen Güler, Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlardaki son duruma ilişkin bilgi aldı, yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlarda bulundu. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading