Yandex Metrica

Buse Terim neden boşandı? Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı neden ayrıldı?

Buse Terim neden boşandı? Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı neden ayrıldı?

Fatih Terim'in kızı Buse Terim 10 sene önce hayatını birleştirdiği iş insanı Volkan Bahçekapılı ile ayrılık kararı aldı. Çiftin bugün görülen boşanma davasında karar çıktı. Çift anlaşmalı olarak resmen boşandı. Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı'nın neden boşandığı ise merak konusu oldu. Peki Buse Terim neden boşandı? Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı neden ayrıldı?

Gündem

27.04.2024, 12:50

Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile dünya evine girmişti. Çiftin bu evlilikten 2 kız çocuğu dünyaya geldi. Mutlu evliliklerine devam ederken çiftten gelen haberler herkesi şaşırttı.  Çiftin boşanma aşamasında olduğu iddiları magazin gündeminde geniş ses getirirken bugün ise çiftin resmen boşandığı öğrenildi. Buse Terim neden boşandı? Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı neden ayrıldı? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

BUSE TERİM-VOLKAN BAHÇEKAPILI NEDEN BOŞANDI?

Seçil Erzan'a yüklü miktarda para kaptıran isimle arasında yer alan ve davada adı sürekli geçen Volkan Bahçekapılı ile Buse Terim çifti boşandı.  İstanbul Beykoz 3. Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasında karar çıktı ve mahkeme çifti tek celsede boşadı. Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı'nın neden boşandığına dair ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Buse Terim ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.

ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları nereden öğrenilir? ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108.... Haberi Görüntüle

BUSE TERİM'DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Boşanma sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Buse Terim: "Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz." diyerek boşanmanın nedeni hakkında detay verdi. 

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıkladı! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ 17 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi yaşayacak... Haberi Görüntüle

BUSE TERİM-VOLKAN BAHÇEKAPILI KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Çiftin 2 kız çocuğu var. Volkan Bahçekapılı ile Buse Terim 2014 yılında evlenmişti. Çift ilk çocukları Nil'i 2016’da, ikinci kızları Naz'ı ise 2018'de kucaklarına almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading