Yandex Metrica

Bu kadarına da pes! Kilolarca uyuşturucuyu bebek kıyafetine gizlemişler

Bu kadarına da pes! Kilolarca uyuşturucuyu bebek kıyafetine gizlemişler

Ticaret Bakanlığı'na bağlı gümrük ekipleri, filmleri aratmayan türde gizlenen uyuşturucuları İstanbul Havalimanı'nda ele geçirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:04

Türkiye'nin uyuşturucu ile mücelesi her alanda etkin bir şekilde sürdürülüyor. Zehir tacirleri takip ve denetimin etkisiyle başlarını kaldıramayacak noktaya geldi.

İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne bağlı NARKOKİM ekipleri, havalimanının kargo bölümü için yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde bir kargoyu riskli olarak belirledi.

Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya çıktı Teleferik faciasında ihmaller zinciri! Soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ortaya... Haberi Görüntüle

X-RAY VE NARKOTİK KÖPEKLERİYLE İNCELENDİ

Söz konusu kargo, X-Ray taramasına tutuldu ve narkotik dedektör köpekleri tarafından şncelendi. Köpeklerin kargodaki eşyalara herhangi bir tepki vermemesi üzerine bebek kıyafetleri ve yatak örtüleri teste tabi tutuldu. 

Yapılan test neticesinde, bebek kıyafetlerine enjekte edilmiş, kimyasal yöntemlerle ayrıştırılabilen metamfetamin türü uyuşturucu tespit edildi.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading