Yandex Metrica

Böyle sevgi görülmedi! Messi için 2 bin kişilik lokma dağıttırdı

Böyle sevgi görülmedi! Messi için 2 bin kişilik lokma dağıttırdı

Bursa'da bir esnaf, yarın oynanacak Dünya kupası final maçı öncesinde Arjantin'in oyuncusu Lionel Messi'nin gol atması için ilçede 2 bin kişiye lokma dağıttı.

Gündem

23.01.2024, 20:11

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda finale yükselen Arjantin'in yıldız futbolcu Lionel Messi, turnuvada fırtına gibi eserken Tangocu için Bursa'da lokma dağıtıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesi esnafından Hikmet Işık, yarın Katar'da oynanacak Dünya Kupası final maçı öncesi, İnegöl Belediye Meydanı'nda lokma dağıttırdı. Tatlıcı ile anlaşan Işık, Arjantin'in yıldızı Lionel Messi'nin Fransa karşısında gol atması için 2 bin kişilik lokma dağıtımı yaptırdı.

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

'MESSİ HAYRINA'

Lokmacı aracındaki 'Lionel Messi hayrına' yazılı kağıt ise dikkat çekti. Meydandan geçenler de ikram edilen lokmalardan yedi. 

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

'O YÜZDEN LOKMA DAĞITTIK'

Kupayı Arjantin'in almasını istediklerini belirten Hikmet Işık, "Malum pazar günü final maçı oynanacak. Messi'ye karşı bir hayranlık var ama işin doğrusu Messi üzerinden Maradona'ya atıfta bulunup, onun ruhuna gönderdik aslında. Kupayı Arjantin'in almasını istiyoruz. Temennimiz; Messi'nin de gol atıp, Maradona'ya armağan etmesi. O yüzden bu lokmayı dağıttık. Afiyet olsun" ifadelerini kullandı.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading