Yandex Metrica

Berk Göktaş kimdir, aslen nereli? Berk Göktaş ne iş yapıyor, nerede yaşıyor? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı final sorusunu bildi mi? 5 milyon TL'yi kazandı mı?

Berk Göktaş kimdir, aslen nereli? Berk Göktaş ne iş yapıyor, nerede yaşıyor? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı final sorusunu bildi mi? 5 milyon TL'yi kazandı mı?

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında büyük bir başarıya imza atan Berk Göktaş'ın özel hayatı merak konusu oldu. Kim Mİlyoner Olmak İster yarışmasında yarışmacı olan Berk Göktaş, tüm sorulara doğru yanıt vererek Kim Milyoner Olmak ister yarışmasında final sorusuna kadar yükseldi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında final sorusuna ulaşan, 5 milyon TL'lik soruyu ATV ekranlarında cevaplayacak olan Berk Göktaş'ın ne iş yaptığı ve nerede yaşadığı araştırılmaya başlandı. Peki Berk Göktaş kimdir, aslen nereli? Berk Göktaş ne iş yapıyor, nerede yaşıyor? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı final sorusunu bildi mi? 5 milyon TL'yi kazandı mı?

Gündem

21.04.2024, 22:22

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevenleri ve izleyicileri arama motorlarında Berk Göktaş'ın 5 milyon TL'lik soruyu bilip bilmediğini ve final sorusunu araştırıyor. Seyirciler, Berk Göktaş'ın özel hayatını, Berk Göktaş'ın nereli ve kaç yaşında olduğunu merak konusu haline getirdi. Peki Berk Göktaş kimdir, aslen nereli? Berk Göktaş ne iş yapıyor, nerede yaşıyor? Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı final sorusunu bildi mi? 5 milyon TL'yi kazandı mı?

Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni bölümü ne zaman? Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni... Haberi Görüntüle

BERK GÖKTAŞ KİMDİR? ASLEN NERELİ?

Berk Göktaş, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisidir. Berk Göktaş henüz 19 yaşında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) gösterdiği olağanüstü başarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Göktaş, YKS 71.si olmuştur.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

BERK GÖKTAŞ KAÇ YAŞINDA?

Berk Göktaş 19 yaşındadır.

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

BERK GÖKTAŞ 5 MİLYON TL'Yİ KAZANDI MI?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL'lik final sorusuna kadar yükselmeyi başarmıştır.

Habere Tepki Ver

3

1

0

1

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading