Yandex Metrica

Bay Kemal'e ağır sözler: Amerika'nın kölesisin! Sana Nijeryalılar bile gülüyor

Atatürkçü yazar Nihat Genç, "Türkiye savaşta Ukrayna'nın yanında yer almalıydı" diyerek Ankara'nın denge politikasını çöpe atıp Washington'a göz kırpan Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:56

Türk yasalarına karşı Amerikan şirketi PayPal'ın tezlerini savunurken aynı zamanda Rusya-Ukrayna savaşında denge politikası izleyen Ankara'nın tavrını eleştiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Savaşta Ukrayna'nın yanında yer almamız gerektiğini düşünüyoruz" dedi. 

CHP Lideri'nin ABD ziyareti sırasında sarf ettiği bu sözler her kesimden tepki çekti. Atatürkçü yazar Nihat Genç ise Youtube platformundaki Veryansın TV kanalında Kılıçdaroğlu'na ağır ifadelerle yüklendi. 

Dünyanın 100 yılda bir yaşanacak tarihi dönemeçten geçtiğini ifade eden ünlü yazar, CHP Lideri'nin bu dönüşümü okumaktan uzak 'bomboş bir adam' olduğunu kaydetti. Amerikan topraklarında "Ukrayna'nın yanında yer alalım" demenin bu ülkenin köleliğine soyunmak anlamına geldiğini belirten Nihat Genç şunları söyledi:

Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu uyarı Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu... Haberi Görüntüle

AMERİKA'YA S.KTİR DİYECEKLER

"Kalkmış, Ukrayna'nın yanındayız, diyor. Ulan bu ne demek yahu! Avrupa ülkelerinde bile Amerika'ya karşı bir tepki dalgası yükseliyor. Bir siyasi lider 4 yıl sonrayı da okumalı. 4 yıl sonra Avrupa Birliği diyecek ki, 'Amerika bizi mahvettin, bizi savaşa soktun, bizi sömürge yaptın, s.ktir git!' Kılıçdaroğlu ise gidiyor Amerika'ya göz kırpıyor, bu mandacılıktır. Onun kölesi, köpeği gibi davranıyor."

Duruşmaya Selahattin Demirtaş'ta sanık sıfatıyla katıldı! 108 kişinin yargılandığı Kobani davasında yeni gelişme! Duruşmaya Selahattin Demirtaş'ta sanık sıfatıyla katıldı! 108 kişinin yargılandığı Kobani... Haberi Görüntüle

KİM KALDI ONLARIN YANINDA?

"Bu adamın ufuksuz olduğu, cahil cühela olduğu, bomboş biri olduğu ortada. Altılı Masa, Hürriyet ve İtilaf gibi. Kendisi de öyle (Kılıçdaroğlu). Zaten o yüzden vatanseverleri kovdu. Çok ağırıma gitti; Türkiye'de cumhuriyeti kurmuş bir partinin Amerika'ya giderek Ukrayna'nın yanındayım, Amerika'nın yanındayım demesi. Lan kim kaldı Amerika'nın yanında? Nijeryalılar bile gülüyordur sana. Kim kaldı Amerika'nın yanında? FETÖ kaldı, PKK kaldı..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading