Yandex Metrica

Başörtülü Vali Yiğitbaşı Nevşin Mengü'nün huzurunu kaçırdı: Ahmet Necdet Sezer'in memleketine bilerek atanmış olabilir

Türkiye'nin ilk başörtülü valisi Müslüman karşıtlarının canını yaktı. Nevşin Mengü YouTube üzerinden yaptığı yayında, Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olarak tarihe geçen Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ile ilgili, "Başörtülü olduğu için oraya atandı" sözlerini sarf etti. Nefretten hızını alamayan Mengü, "Afyonkarahisar, Ahmet Necdet Sezer'in memleketi ya, belki de o yüzden ilk başörtülü vali oraya atanmıştır." yorumunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:15

Müslümanların ana yurdu Türkiye'de gazetecilik yapan Nevşin Mengü İslam'ı yaşayanların devlet kademelerinde üst seviyelere yükselmesinden aşırı rahatsız.

Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı? Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da... Haberi Görüntüle

NEVŞİN'İN ASIL DERDİ İSLAM'IN KURALLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni vali atamaları dün gece yarısı Resmi Gazete'de yayımlandı. Afyonkarahisar valisi olarak atanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı ilk başörtülü vali olarak tarihe geçti. Gazeteci Nevşin Mengü, YouTube hesabından yaptığı yayında Yiğitbaşı'nı başörtülü olduğu için hedef aldı.

Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü: Gerilimi azaltın Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

"BAŞÖRTÜLÜ OLDUĞU İÇİN ATANDI"

Elinde hiçbir delil olmadan algıya çalışan Mengü, "Türkiye'nin ilk başörtülü valisi oldu. Tabi hayırlı uğurlu olsun. İnsanların ne giydiği, ne çıkardığı önemli değil liyakat olduğu sürece, atandığı mevkiyi hak ettiği sürece." dedi. Mesnetsiz sözlerine devam eden Mengü, "Ama muhtemelen kendisi de biliyor. Türbanlı yani başörtülü olduğu için atandı oraya." ifadelerini kullandı.

Düzce'de radar cezaları iptal mi edildi? Selektörle radar uyarısı yapanlara kesilen ceza iptal mi oldu? Düzce'de radar cezaları iptal mi edildi? Selektörle radar uyarısı yapanlara... Haberi Görüntüle

İSLAM DÜŞMANLIĞI DESEN VAR, MANİPÜLASYON DESEN O DA VAR

Sözü, Yiğitbaşı'nın Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) sayesinde vali olarak atandığına getiren Mengü, yine hiçbir belge sunmadan İslam'ı yaşayanları nefret dolu bir dille kötülüyerek provokasyonuna devam etti:

"Ötesi de var tabi kendisi TÜRGEV yönetim kurulu üyesi. TÜRGEV yönetim kurulundayken şimdi Afyonkarahisar Valisi olarak atanmış. Hayırlı uğurlu olsun. Görevinde başarılar diliyoruz. Bir de galiba şöyle bir rövanşizm var ; Ahmet Necdet Sezer'in memleketi ya Afyonkarahisar belki de o yüzden ilk başörtülü vali oraya atanmış olabilir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading