Yandex Metrica

Başak Cengiz cinayetinde flaş gelişme! Hakim ailenin itirazını haklı buldu

Başak Cengiz cinayetinde flaş gelişme! Hakim ailenin itirazını haklı buldu

Son dakika haberleri... Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ailesinin başvurusu üzerine cinayet anına ilişkin görüntülere erişim engeli getirildi.

Gündem

06.03.2024, 10:48

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından ssamuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in ağabeyi Fatih Cengiz avukatı aracılığıyla, olay anını net olarak gösteren videonun medyada yayınlanmasının ardından hakimliğe başvuru yaptı.

Valilikten vatandaşlara sıcak hava uyarısı: 3 güne dikkat Valilikten vatandaşlara sıcak hava uyarısı: 3 güne dikkat Haberi Görüntüle

'HER GÜN TEKRAR YAŞIYORLAR'

Görüntülerin gizlilik kararı verilmiş bir soruşturma dosyasına ait olduğu belirtilen dilekçede, "Zaten perişan halde olan müvekkil ve ailesi, söz konusu yayınlar nedeniyle her gün bu olayı tekrar tekrar yaşamaktadır. Herkesin bu videoyu izlediğini bilmek dahi aileyi derinden yaralamaktadır" denildi.

Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı? Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan... Haberi Görüntüle

ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

Dilekçede, görüntülerin Cengiz ailesinin mahremiyetini ve kişilik haklarını çok ağır bir şekilde ihlal ettiği vurgulandı. Görüntülere erişim engeli getirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading