Yandex Metrica

Bakanlık son sayıları açıkladı: 21 bin düzensiz göçmenin sınır dışı edildi

Bakanlık son sayıları açıkladı: 21 bin düzensiz göçmenin sınır dışı edildi

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü düzensiz göç ve mülteciler ile ilgili art arda açıklamalar geldi. Son dönemde sosyal medyada sıkça gündem olan düzensiz göçmenlerin birçoğunun sınır dışı edildiği öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, yılbaşından beri 21.087 düzensiz göçmenin sınır dışı edildiğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 19:08

İçişleri Bakanlığı, yılbaşından beri 21 bin 87 düzensiz göçmenin sınır dışı edildiğini bildirdi. Emniyetten yapılan açıklamada ise sosyal medyada göçmen karşıtı paylaşımlara soruşturma açılacağını kamuoyuyla paylaşıldı.

İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı kayıt altına aldı' İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı... Haberi Görüntüle

"SINIRININ KOLAY GEÇİLDİĞİ ALGISI OLUŞTURULUYOR”

İçişleri Bakanlığı, 21.087 düzensiz göçmenin sınır dışı edildiğini duyurduğu açıklamada, "Göçmen kaçakçıları kendisine yeni müşteri bulmak için sosyal medyaya başvurmaktadır. Türkiye sınırının kolaylıkla geçildiği algısını kamuoyunda yaymak için sıklıkla sosyal medyayı kullanan göçmen kaçakçıları düzensiz göçmenlerin ülkemize girdiğini iddia eden ve Afganistan-İran ya da Afganistan-Pakistan sınırındaki görüntüleri dolaşıma sokarak reklam yaptığı görülmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü: Gerilimi azaltın Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

GÖÇMEN KARŞITI PAYLAŞIMLAR TAKİPTE

Emniyet Genel Müdürlüğü, "sosyal medya üzerinden halkı kin ve nefrete yönelten hesaplar ile ilgili ivedilikle çalışma başlatıldığını" ifadelerini kullanarak göçmen karşıtı paylaşımlara soruşturma açılacağını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading