Yandex Metrica

Bakanlık açıkladı! Antalya'daki sel nedeniyle vergi mükelleflerine 1 ay erteleme

Bakanlık açıkladı! Antalya'daki sel nedeniyle vergi mükelleflerine 1 ay erteleme

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanlığı, Antalya'da meydana gelen selden etkilenen mükelleflerin Aralık ayı sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin sürelerini 1 ay erteledi.

Gündem

23.01.2024, 20:10

Antalya'nın Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde iki gündür devam eden şiddetli sağanak hayatı olumsuz yönde etkiledi. Par halindeki araçlar sel sularında sürüklenirken birçok ev ve iş yerini su bastı. Seralar zarar görürken sel felaketinde bir kişi hayatını kaybetti. Görevliler, sel bölgesindeki çalışmalarına devam ederken birçok bakan bölgeye giderek vatadanşlarla yakından ilgilendi.

İntegral dersi var mı, yok mu 2024? Yeni müfredat İntegral dersi olacak mı? İntegral dersi var mı, yok mu 2024? Yeni müfredat İntegral... Haberi Görüntüle

VERGİ MÜKELLEFLERİNE BİR AY ERTELEME

Sel nedeniyle bölgede faaliyet gösteren mükelleflerin aralık ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay ertelendi.

Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan açıklamada, selden etkilenen mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading