Yandex Metrica

Bakan Yanık'tan koruyucu aile açıklaması: Müracaat 350 bin oldu

Bakan Yanık'tan koruyucu aile açıklaması: Müracaat 350 bin oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık deprem bölgesinde ailesini kaybeden çocuklara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık, ''Depremden sonra koruyucu aile ve evlat edinme başvurularında kıyas kabul etmez artış oldu. Koruyucu aile müracaatı 350 bin, 65 bin civarında da evlat edinme başvurusu var" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde ailesini kaybeden çocuklara ilişkin kritik açıklamalrda bulundu. 

Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi döndü? Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi... Haberi Görüntüle

KORUYUCU AİLE MÜRACATI 350 BİN 

Bakan Yanık, "Depremden sonra koruyucu aile ve evlat edinme başvurularında kıyas kabul etmez artış oldu. Koruyucu aile müracaatı 350 bin, 65 bin civarında da evlat edinme başvurusu var" dedi.

Kredi kartı temassız ödeme limiti ne kadar oldu? Temassız ödeme ile en çok kaç paralık alışveriş yapılır? Kredi kartı temassız ödeme limiti ne kadar oldu? Temassız ödeme... Haberi Görüntüle

411 ÇOCUĞUMUZ DEPREMDE VEFAT ETTİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakanlık olarak kendi sistemlerinde bin 915 refakatsiz çocuğun kaydedildiğini belirterek, "Bunlardan bin 718'ini ailelerine teslim ettik. Halihazırda hastanede takip edeni meydana getirilen çocuk sayısı 110. Hastanede tedavisi devam ederken iki evladımız maalesef yaşamını yitirdi. Kuruluş bakımına aldığımız 85 çocuğumuzdan hala daha kimliği belirlenememiş çocuk sayısı 42. Oldukça yüksek sayılardan 42'ye kadar getirdik. Maalesef 411 çocuğumuzun da depremde vefat ettiğini tespit ettik." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading