Yandex Metrica

Bakan Soylu'dan Cemevi açıklaması: Seçim beyannamesine koyduk

Bakan Soylu'dan Cemevi açıklaması: Seçim beyannamesine koyduk

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu NTV canlı yayınında Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtladı. Soylu, Cemevlerine ilişkin yapılması beklenen düzenlemeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "7 tane çalıştay yaptık. Alevi meselesini seçim beyannamesine koyduk. " dedi. Sünni ile Alevi arasında oluşturulmak istenen provokasyona da dikket çeken Soylu, “Cemevlerine yapılan saldırıdan da beklenen buydu. Kürtler ile Türkler arasında oluşturulmak istenen süreç buydu. Sunni ile Alevi arasında da oluşturulmak istenen süreç bu." diye konuştu.

Gündem

19.02.2024, 14:32

NTV canlı yayınında Ahmed Arpat'ın sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ülkemizin stratejik açıdan önemli bir konumda yer aldığını vurguladı. Bakan Soylu, "Batı ile Doğu arasında köprüyüz. Büyük bir medeniyetin devamıyız. Oradan gelen kültürleri kendi içinde harmanlıyoruz" dedi.

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

CEMEVLERİNE YAPILAN SALDIRIDAN DA BEKLENEN BUYDU

Bakan Soylu, "'Bu Anadolu coğrafyasında bir tedirginlik haline döndürebilir miyiz?' diye uğraşıldı. Cemevlerine yapılan saldırıdan da beklenen buydu. Kürtler ile Türkler arasında oluşturulmak istenen süreç buydu. Sunni ile Alevi arasında da oluşturulmak istenen süreç bu." ifadesini kullandı.

2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden hangi Yunan Adaları'na geçiş yapılır? 2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden... Haberi Görüntüle

"ABD PYD'YE NEDEN YARDIM ETTİ"

Son 3 yılda ABD PYD'ye niye yardım etti? Acaba Türkler ile Kürtler arasında bir şey oluşturabilir miyiz? diye bir tablo oluşturmaya çalışıyorlar. Bunu zayıfsanız yerseniz. Türkiye'nin 21. yüzyıldan önceki tablosu buydu. Kahramanmaraş olaylarının Çorum olaylarının Türkiye üzerine biçimlendirilmeye çalışıldığını herkes biliyor.

Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın... Haberi Görüntüle

ALEVİ KAYMAKAMIMIZ VAR. BABASI ALEVİ DEDESİ OLAN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ VAR

Türkiye, Alevi-Sunni çatışmasıyla zayıflatılmaya çalışıyor. Alevi Kaymakamımız var. Babası Alevi Dedesi olan emniyet müdürümüz var. Özbek Türkü valimiz var. Son zamanlara kadar Alevi valimiz vardı. Yine olacaktır. Biz liyakatlerine göre mi bakacağız yoksa kimliklerine göre mi bakacağız.

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA 7 TANE ÇALIŞTAY YAPTIK"

7 tane çalıştay yaptı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Türkiye. 2018 yılında Alevi meselesini ve Bektaşi meselesini seçim beyannamesine koyduk. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'na talimat verildi. Elazığ'daki depremde cemevlerine ziyarette bulunduk. Bizi öyle bir karşıladılar ki. Biz de orada ne yapıyorsak onlara da aynı şekilde yardımda bulunduk. 'Siyaset hiç konuşmayacağız. Depremdeyiz bizden ne istiyorsanız onu yapacağız' dedik."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading