Yandex Metrica

Bakan Soylu: Çatlasınlar, Gabar Dağı'nda eskiden terörist vardı şimdi petrol çıkıyor

Bakan Soylu: Çatlasınlar, Gabar Dağı'nda eskiden terörist vardı şimdi petrol çıkıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye'nin dağlarında bir tek terörist kalmayacağını söyleyerek, ''2 hafta önce Gabar Dağı’ndaydım. Gabar Dağı’nda eskiden terörist vardı şimdi petrol çıkıyor petrol. Çatlasınlar, patlasınlar.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Sinop'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Açılışta konuşan Bakan Soylu önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, Türkiye'nin terörle mücadelesine değinirken bir dönem operasyonların düzenlendiği Şırnak'ı anlattı.

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

GABAR DAĞINDA ESKİDEN TERÖRİST VARDI ŞİMDİ PETROL ÇIKIYOR

Soylu, şimdi terörden tamamen arındırılan Gabar ve Cudi Dağları'nda yer altındaki zenginliklerin keşfedilmeye başlandığını belirterek şunları aktardı:

Bir evladınız olarak söylüyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye yüzyılına adım atarken bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak. Çocuklarımızın geleceğini hiç kimse engelleyemeyecek. 2 hafta önce Gabar Dağı’ndaydım. Gabar Dağı’nda eskiden terörist vardı şimdi petrol çıkıyor petrol. Çatlasınlar, patlasınlar.

23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024 Çocuk Bayramında ESHOT otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024... Haberi Görüntüle

2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban Bayramı tarihi 2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban... Haberi Görüntüle

TENDÜREK'İN TEPESİNDE ÖNCEDEN TERÖRİSTLER VARDI

Soylu konuşmasının devamında şunları aktardı:

Tendürek’in tepesinde önceden teröristler hakimdi. Şimdi ay yıldızlı bayrak dalgalanıyor. Sadece o kadar değil, neredeyse uzay üssü kurduk. Gelenler hayret içerisinde. Cudi’de, Tendürek’te, Amanoslar’da teröristler temizlendi, bizim evlatlarımız yapıyorlar. Bir taraftan yerli ve milli savunma sanayii ile bunu gerçekleştiriyorlar.

Gaziantep'e havan mermisi düştü Gaziantep'e havan mermisi düştü Haberi Görüntüle

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

DOĞALGAZIMIZ EVLERE GİDECEK ÇATLASINLAR

Doğalgaz rezervlerine ilşkin de kritik açıklamalarda bulunan Soylu şöyle konuştu:

Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin en büyük altın madenlerinden birisini açtı. Martın sonunda da Allah nasip edecek, doğalgaz oradan çıktıktan sonra Türkiye’ye hatlardan verilecek.

Şimdi Amerika buna gücenmez mi? Yıllarca bunları doğalgazlarından, petrol üzerinden, cari açık üzerinden yıllarca bizi sıkıştırdılar. Yıllarca kanımızı emmeye çalıştılar. Tayyip Erdoğan liderliğindeki bu milletin iradesindeki Türkiye, bugün kendi arabasını yapıyor. Arabamız yollarda gezecek, çatlasınlar. Doğalgazımız evlere gidecek, çatlasınlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading