Yandex Metrica

Bakan Kurum: Her vatandaşımızı ev sahibi yapana kadar çalışacağız

Bakan Kurum: Her vatandaşımızı ev sahibi yapana kadar çalışacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde her vatandaşı ev sahibi yapana kadar çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 19:14

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından, Kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Düşük gelir grubundaki vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya yönelik sosyal konut projeleri için TOKİ'ye 30 milyar liralık finans sağlayacağız" ifadeleri ile ilgili açıklamada bulundu. 

İsyan dolu sözlerle istifa etti: Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldığını duyurdu İsyan dolu sözlerle istifa etti: Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldığını... Haberi Görüntüle

'HER VATANDAŞI EV SAHİBİ YAPACAĞIZ'

Kurum yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her bir vatandaşımızı ev sahibi yapana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kapsamda TOKİ eliyle düşük fiyatlı ve uygun ödeme koşullarıyla üreteceğimiz sosyal konutları milletimize sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz" sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading