Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu Trabzon'da konuştu: Ya teröristlerle işbirliği yapanlar kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Tayyip Erdoğan kazanacak

Bakan Karaismailoğlu Trabzon'da konuştu: Ya teröristlerle işbirliği yapanlar kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Tayyip Erdoğan kazanacak

Trabzon'da bir restoranda düzenlenen "Şehit Aileleri ve Gaziler ile Engelli Ailelerinin İstişare Toplantısı"na katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin kader seçiminin arifesinde olduğunu ifade ederek "Burada iki tercih var, net bir ifade ile söylüyorum ya teröristlerle işbirliği yapanlar kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Tayyip Erdoğan kazanacak. Bunun başka bir açıklaması yok." dedi.

Gündem

05.04.2024, 01:58

Trabzon'dan AK Parti milletvekili adayı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir restoranda düzenlenen "Şehit Aileleri ve Gaziler ile Engelli Ailelerinin İstişare Toplantısı"nda, AK Parti hükumetlerinin 2002'den beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde engellilere yönelik birçok icraatlar yaptığını söyledi.

"Maalesef karşımızda bir işbirliği var, görüyorsunuz bütün Türkiye düşmanları bir cephede birleşmişler adeta Türkiye'yi karıştırmaya talip olmuşlar. Ama karşılarında kim var? Bu milletin evladı, bu milletin bağrından çıkmış bir Anadolu insanı." diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kısa süre sonra yapılacak seçimlerin kader seçimi olduğuna işaret etti.

Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Haberi Görüntüle

HİZMETLERİMİZDE ENGELLİLERİ UNUTMADIK

Bakanlığı döneminde hayata geçirilen projelerde engellileri de düşünerek çalışmalar yaptıklarını belirten Karaismailoğlu, "Asansöründen yürüyen merdivenine, ses sisteminden kabartma taşına ve kılavuz yollarına kadar en ince ayrıntısına kadar yüzde 100 erişim, herkes için erişilebilir bir erişim ağı kuruyoruz. Bunu, küçüklüğüne büyüklüğüne bakmadan tüm projenin ayrılmaz bir parçası olarak gördük ve hep göreceğiz." dedi.

Adil Karaismailoğlu, Engelliler Haftası olduğunu hatırlatarak bu haftanın, eksiklikleri tekrar gözden geçirmek açısından önemli olduğunu, bu noktada da engellilerin tecrübelerinden faydalanacaklarını aktardı.

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

BİNLERCE ŞEHİT VERDİK

Karaismailoğlu, şehit ailelerinin de toplantıda kendilerini yalnız bırakmadığına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Karadeniz Sahil Yolu çok güzel bir örnektir. Karadeniz Sahil Yolu'nun üzerindeki köprülerin, üst geçitlerin üzerindeki isimleri görüyorsunuz. Binleri şehit verdik, köprüler yetmedi, binalar yetişmedi isim verecek. Çok bedeller ödedik, biz başka bedel ödeyemeyiz. O yüzden çok fırsat bir günün, pazar gününün öncesindeyiz. Burada iki tercih var, net bir ifade ile söylüyorum ya teröristlerle işbirliği yapanlar kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Tayyip Erdoğan kazanacak. Bunun başka bir açıklaması yok."

Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Oosterwolde sezonu kapattı mı? Oosterwolde GS maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz eden baba kim? Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ

"Uyanık olmamız lazım. Çok önemli günlerin arifesindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimini yapıyoruz." ifadelerini kullanan Bakan Karaismailoğlu, sınırlardan defedilen, inlerinde öldürülen teröristlerin uzantılarının karşılarındaki kirli ittifakı işaret ettiğini savundu.

Türkiye'nin kendi iktidarları döneminde çok yol kat ettiğini dile getiren Karaismailoğlu, "Çok büyük hedefler kendine koydu, 'Dünyanın lider ülkesi olacak Türkiye' dedi. İşte bu lider ülkede bütün vatandaşlarımız sosyal imkanlarıyla, yüzde 100 devletimizin bütün imkanlarından faydalanma hedefi noktasından bunu söylüyoruz." dedi.

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ KARIŞTIRMAYA TALİP OLMUŞLAR

Sözlerine devam eden bakan, "Maalesef karşımızda bir işbirliği var, görüyorsunuz bütün Türkiye düşmanları bir cephede birleşmişler adeta Türkiye'yi karıştırmaya talip olmuşlar. Ama karşılarında kim var? Bu milletin evladı, bu milletin bağrından çıkmış bir Anadolu insanı. 20 yıldır canını dişine takıp vatanı, milletinin geleceği için çaba sarf eden, ter döken ve yaptıklarıyla ortada olan, dünyanın gıpta ile baktığı lider, bir Türkiye var artık." diye konuştu.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

GÜÇSÜZ TÜRKİYE HAYAL EDİYORLAR

"Yıllar önceki güçsüz Türkiye ve kolay oynayabilecekleri bir Türkiye hayal ediyorlar." ifadelerini kullanan Karaismailoğlu, "Ona fırsat vermeyecek olan sizlersiniz arkadaşlar. O yüzden şurada 3 günümüz kaldı. Bu artık seçim veya başka bir şey değil. Çocuklarımızın, ülkemizin geleceğini konuşuyoruz. Bu huzur ve güven ortamında bizim çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Hizmet edebilme gücünü milletten aldıklarını vurgulayan Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

"O yüzden şurada konuşulan her şeyi yapmak bizim görevimiz. Hele şehit ailelerimiz başımızın üstünde. Biz burada rahatça konuşabiliyorsak onların yetiştirdiği evlatlar sayesindedir. Yıllarca gençlerimizi, paralarımızı, zamanımızı çaldılar ve bu ülkenin gelişmesi için bize müsaade etmediler. Ama ne zaman ki Türkiye güçlü bir lideri, güçlü iradesi göreve geldikten sonra hepsi defolup gittiler." dedi.

Karaismailoğlu, eski Türkiye ile yeni Türkiye'yi karşılaştırmak isteyenlere Zigana Tüneli'nden geçmelerini tavsiye ederek, "Tabii ki yeterli değil, daha büyüğünü yapacağız, Türkiye lider ülke olacak." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading