Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun provokasyon paylaşımına cevap: Bakanlık onarıma devam ediyor, kaale almayın

Bakan Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun provokasyon paylaşımına cevap: Bakanlık onarıma devam ediyor, kaale almayın

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem felaketinde hasar meydana gelen Hatay Havalimanı'ndaki onarım çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Deprem bölgesine provokasyon için gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bakanlık tarafından yapılan çalışmanın üzerine çökerek yaptığı provokatif paylaşıma cevap veren Karaismailoğlu, Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başlamış, onarıma devam etmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar moloz toplamak için havalimanına yönlendirilmiştir. Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kılıçdaroğlu'nu kaale almayınız.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:25

Türkiye Pazartesi günü yüzyılın deprem felaketine uyandı. Devlet ilk andan itibaren 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan deprem için seferber olurken, AFAD koordinesinde birçok STK, yardım gönüllüsü canhıraş bir mücadele ortaya koydu.

Ulaştırma Bakanlığı deprem felaketinde çok büyük hasar alan ve kritik öneme sahip olan Hatay Havaalanı'nda onarım çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

İGA'DAN PAYLAŞIM: PİSTİ EN KISA SÜREDE HAZIR HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  İGA İstanbul Havalimanı'nın sosyal medya hesabından  yapılan açıklamayı paylaştı, Paylaşımda, '' Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından İGA Ailesi olarak yaralarımızı sarmak için çalışıyoruz. Hatay Havalimanı'na ulaşan ekiplerimiz, deprem felaketi sonrasında kullanılamaz hale gelen pisti en kısa sürede tekrar hazır hale getirmek için onarım çalışmalarına başladı.'' denildi.

Tekirdağ'da terör operasyonu: PKK'nın 'sözde komutanı' tutuklandı Tekirdağ'da terör operasyonu: PKK'nın 'sözde komutanı' tutuklandı Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NDAN PROVOKATİF PAYLAŞIM

Bakanlık tarafından Havalimanı'nda çalışmalar hızla devam ederken Bölgeye provokasyon yapmak için gelen CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın açıklamasını paylaşarak, ''Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar'' diyerek hem yalan hem de provokasyon dolu bir paylaşıma imza attı.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NDAN JET CEVAP: BİLGİSİZ KILIÇDAROĞLU'NU KAALE ALMAYIN

Kılıçdaroğlu'nun bu provokatif paylaşımına Bakan Karaismailoğlu'ndan jet cevap geldi. Karaismailoğlu paylaşımında, ''Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başlamış, onarıma devam etmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar moloz toplamak için havalimanına yönlendirilmiştir. Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kılıçdaroğlu 'nu kaale almayınız.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading