Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç'teki PKK rezaletine tepki: NATO üyeliği yoluna mayın döşeniyor

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Stockholm'deki PKK rezaletine ilişkin yaptığı açıklamada ''Terör örgütü PKK/YPG, İsveç'in NATO üyeliği yoluna mayın döşedi. Bu mayınları temizlemek İsveç’in görevi. Burada terör örgütüne para da toplanıyor, insan da devşiriliyor. Tercih İsveç’indir, İsveç’in bu konuda bir tercihte bulunması şarttır" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:18

İsveç'in başkenti Stockholm'de tarihi belediye binası önünde toplanan bir grup terör örgütü YPG/PKK destekçisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan eylemde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan eylem nedeniyle İsveç'in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

İstanbul'un 20 ilçesinde 27 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ listeyi açıkladı... İstanbul'un 20 ilçesinde 27 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ... Haberi Görüntüle

''BU BİR MAZARET DEĞİL''

Konuyla ilgili TRT Haber'e konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Stockholm'de gerçekleşen terör eyleminin şehir merkezinde gerçekleştiğini, bunun bir mazereti olamayacağını ifade ederken "Stockholm Büyükelçimiz de Türkiye’nin tepkisini iletti. Beklentilerimizin karşılanması, terörle mücadele alanında gerekli adımları atmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.

19 Mayıs'ta okullar tatil mi? 19 Mayıs resmi tatil mi, toplu taşıma bedava mı? 19 Mayıs'ta okullar tatil mi? 19 Mayıs resmi tatil mi,... Haberi Görüntüle

''EYLEMDE GÖRMEMİZ LAZIM''

İsveç'in terör örgütleriyle mücadelede kendilerine söz verdiklerine dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu, "Hem FETÖ hem PKK/YPG ile mücadele sözü var. Yeni hükümetten olumlu adımlar gördük, açıklamalarda olumlu ama eylemde görmemiz lazım. Yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.

Son dakika... Özgür Özel MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de randevu aldı Son dakika... Özgür Özel MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den de... Haberi Görüntüle

''NATO ÜYELİĞİ YOLUNA MAYIN DÖŞENDİ''

Eli kanlı terör örgütü PKK/YPG'nin İsveç'in NATO üyeli yoluna mayın döşediğini beliten Çavuşoğlu, "Bu mayınları temizlemek İsveç’in görevi. Burada terör örgütüne para da toplanıyor, insan da devşiriliyor. Tercih İsveç’indir, İsveç’in bu konuda bir tercihte bulunması şarttır" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading