Yandex Metrica

Bakan Akar sel bölgesinde: Karamsarlık yok, yaraları saracağız

Bakan Akar sel bölgesinde: Karamsarlık yok, yaraları saracağız

Sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Devletimiz ilk andan itibaren bölgede. Karamsarlık yok, yaraları saracağız. Vatandaşımızın yanındayız. Bu mücadeleden de alnımızın akıyla çıkacağız." açıklamasında bulundu.

Gündem

07.02.2024, 04:02

Türkiye, Kahramanmaraş depremleriyle derinden sarsılırken afet bölgesi Adıyaman ve Şanlıurfa, bu kez de sel felaketi yaşadı. Deprem bölgesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle can kaybı 17'ye yükseldi. Sele kapılan 2 kişiyi ise arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa'da incelemelerde bulundu. 

KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı! İşte başvuru şartları... KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı!... Haberi Görüntüle

''KARAMSARLIK YOK SARALARI SARACAĞIZ''

Afet bölgesinde konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Devletimiz ilk andan itibaren bölgede. Karamsarlık yok, yaraları saracağız" açıklamasında bulundu.

Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü: Gerilimi azaltın Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

''ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ''

Mehmetçiğin ilk andan itibaren seferber olduğunu belirten Bakan Akar, "Vatandaşımızın yanındayız. Bu mücadeleden de alnımızın akıyla çıkacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading