Yandex Metrica

Bakan Akar mühimmata 'cemaate selam' yazıldığı iddialarına son noktayı koydu!

Bakan Akar mühimmata 'cemaate selam' yazıldığı iddialarına son noktayı koydu!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada mühimmata 'cemaate selam' yazıldığı iddilarına son noktayı koydu. Akar, Bir varsayım üzerine hüküm veriliyor, muhakeme yapılıyor. Çok yanlış. Bahsedilen roketle ilgili iddialar 2020'de bir daha çıkmış. Bunun bizimle alakası olmadığını söylemişiz. Bizim envanterimizde bu yok, böyle bir şey yok." diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 20:09

TBMM Genel Kurulu'nda Milli Savunma Bakanlığı'nın 2023 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor. 

23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem yapılır mı? 23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ İDDİAYI DİLE GETİRDİ

Görüşmeler sırasında CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan tarafından, sosyal medyada, Suriye'nin kuzeyindeki harekat bölgesinde çekildiği ve üzerinde 'cemaate selam' yazısının yer aldığı öne sürülen mühimmata ilşkin iddia dile getirildi. 

İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili açıklama! İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili... Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR'DAN NET CEVAP

"Böyle bir şey varsa çıkın yalanlayın, ben de size teşekkür edeyim." ifadesini kullanan Bayraktutan'a cevap veren Bakan Akar, söz konusu iddiaya konu olan fotoğrafın 2020 yılında bir kez ortaya atıldığına dikkatçekti. Akar şunları aktardı:

Bir varsayım üzerine hüküm veriliyor, muhakeme yapılıyor. Çok yanlış. Bahsedilen roketle ilgili iddialar 2020'de bir daha çıkmış. Bunun bizimle alakası olmadığını söylemişiz. Bizim envanterimizde bu yok, böyle bir şey yok.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading