Yandex Metrica

Sitede Ara

Ateşin çocukları değil, milletin evlatları kazanacak

Ateşin çocukları değil, milletin evlatları kazanacak

Yangından etkilenenlere Milas'taki AFAD çadırlarında hizmet veren 'Biz Cemreyiz' grubu üyeleri CHP'lilerce saldırıya uğradı. Provokasyon sonrası yazdığı mesajda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan, 'Herkes doğasının gereğini yapar' dedi.

Gündem

23.01.2024, 17:46

"Devlet yangınlara müdahale etmiyor" diyerek canlı yayın yapan ancak kafasını havaya kaldırmadığı için uçak ve helikopterleri görmeyen provokatörler dün gece Muğla'nın Milas ilçesinde yardım ekiplerinin kurduğu çadıra saldırdı. 

Söndürme ekiplerine destek vermek ve afetzedelere yardımcı olmak için Kızılay ve AFAD tarafından kurulmuş çadırı basan bir grup CHP'li, "Biz devleti tanımayız, siz kimsiniz? Yangını AK Parti çıkarttı" sözleriyle çadırı dağıtmak istedi. Burada bulunan AK Parti İzmir Gençlik Teşkilatı üyelerine saldıran provokatörler, olay daha fazla büyümeden bölgeden uzaklaştırıldı. AK Parti teşkilatınca gönüllüler arasından kurulan ve yangınlardan etkilenenlere yardım etmeyi amaçlayan "Biz Cemreyiz" grubu üyeleri, CHP'lilerin imza attığı bu saldırgan tutuma karşı sağduyusunu korudu. 

  

Saldırısı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Herkes doğasının gereğini yapıyor. Biz yangına su taşıyoruz. Onlar yalan ve provokasyonlarıyla yangına benzine döküyorlar. Ateşin çocukları değil milletin evlatları kazanacak! Yalanlar değil hakikat kazanacak!Yıkanlar değil yapanlar kazanacak!" dedi. İnan, şu mesajları yazdı: 

"Cumhuriyet tarihinin en fazla ağaçlandırma yapan liderinin ve partisinin gençlik kollarıyız. Bu şuur ve sorumluluk duygusuyla ilk günden bu yana sahada karınca misali yangına su taşıyanlardan olduk. alan ve tahriklere rağmen enerjimizi sadece yangınla mücadeleye ayırdık. Talan ve yalan düzeninin mensupları ise sahada bizi tahrik etmek için terbiye sınırlarını aşan her türlü yolu denedi. Hem gönüllü gençlerimizi hem de kurum çalışanlarını hedef aldılar."

"Tıpkı algı operasyonlarında yaptıkları gibi önce yalan ve tahrikle saldırdılar sonra fondaş medyadaki uzantılarına yine yalan haber yaptırdılar. Bu arsız zihniyetin yıkıcı operasyonlarına dün olduğu gibi bugün de YAPARAK cevap vereceğiz. Bizi çekmek istedikleri seviyesizliğe inmeyeceğiz. Onlar yalanlarında boğulurken biz yanan ormanlarımızı önce söndürecek sonra yeşillendireceğiz. Ateşin çocuklarına övgüler düzen marşlarını ilçe gençlik örgütlerinde okuyanların tahriklerine gelmeyeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading