Yandex Metrica

Artvin’de sular çekilmeye başlayınca felaketin büyüklüğü ortaya çıktı

Artvin’de sular çekilmeye başlayınca felaketin büyüklüğü ortaya çıktı

Artvin’in Arhavi ilçesinde yağmurun durmasının ardından sel suları çekilmeye başladı. Suların çekilmesi felaketin bilançosunu ortaya çıkardı.

Gündem

23.01.2024, 17:41

Artvin’in Arhavi ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan sel ve su baskınlarından etkilenen esnaf suların çekilmesiyle dükkanlarını temizlemeye başladı.

Sel sularının çekilmesi bilançonun büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Pek çok aracın sular altında kaldığı ilçe merkezinde işletmeler de çamur ve balçık dolu havuza döndü.

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

SOYLU VE KARAİSMAİLOĞLU SEL BÖLGESİNDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, sel felaketinin yaşandığı Artvin ve Rize'nin ilçelerinde incelemelerde bulundu.

BAKAN SOYLU: BİR KİŞİNİN KAYIP OLDUĞU BİLGİSİ VAR, ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İncelemelerin ardından yapılan değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Murgul'da bir kişinin kayıp olduğu bilgisini vererek şöyle konuştu:

‘Evlerdeki hasarlar tespit edilecek, etraftaki illerimizden ekiplerimiz toplanarak zeminin altındaki yerlerden suyu tahliye etmeye çalışıyor, yaklaşık 285 araç görev yapıyor. Artvin Murgul'da bir kişinin kaybolduğu bilgisi var, arama çalışmaları devam ediyor.’

Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atmıştı! İBB provokatörüne CHP para yağdırmış! Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atmıştı! İBB provokatörüne CHP... Haberi Görüntüle

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU:  OLAĞANÜSTÜ BİR SEFERBERLİK VAR

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, ‘Olağanüstü bir seferberlik var burada. 30 adet köy yolundan 8 tanesinde sıkıntımız var. Yarın itibarıyla bunların hepsini açacağız. Can kaybı olmaması bizim için sevindirici. Devletimizin bütün kurumları en kısa sürede afetin izlerini yok etmek için fedakarca çalışmalarını sürdürüyor.’ dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading