Yandex Metrica

Arel Üniversitesi'nden şehide büyük saygısızlık!

Arel Üniversitesi'nden şehide büyük saygısızlık!

Arel Üniversitesi'nde yapılan mezuniyet törenine şehit Piyade Teğmen İsmail Can Softa'nın fotoğrafının alınmaması büyük tepkilere neden oldu. Üniversite yönetimi, haberi yalanlasa da yeni görüntülerle gerçek bir kez daha ortaya çıktı.

Gündem

01.03.2024, 18:25

Geçtiğimiz hafta Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde Piyade Teğmen İsmail Can Softa, şehit olmuştu.

Şehidin mezun olduğu Arel Üniversitesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde ise 'bu kadar da olmaz' denilen bir skandal yaşandı.

Mezuniyet törenine İsmail Can Softa'nın fotoğrafı ile gelen öğrenciler, güvenlik görevlileri tarafından törene alınmadı.

Görevlilerin fotoğrafı içeriye sokmaması sonrası öğrencilerle görevliler arasında gerginlik yaşandı.

Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşanan gerilimin ardından Şehidin fotoğrafını içeriye sokmayı başaran öğrenciler, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak üniversiteye tepki gösterdi.

Fotoğrafı güvenliği aşarak içeriye sokmayı başaran öğrencilerden biri Twitter'dan yaptığı paylaşımla "Sahneden de indirseniz alandan da atsanız gururla bu fotoğrafı paylaşacağım" ifadesini kullandı.

Arel Üniversitesi ise şehidin fotoğrafının mezuniyet törenine sokulmadığı haberlerini yalanladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading