Yandex Metrica

Araç kredisi taksit sayısı arttı mı, azaldı mı? Sıfır-ikinci el araba kredi taksiti arttı mı?

Araç kredisi taksit sayısı arttı mı, azaldı mı? Sıfır-ikinci el araba kredi taksiti arttı mı?

BDDK'dan taşıt kredilerine ilişkin yeni bir karar geldi. Araç almak isteyen vatandaşlar ise Araç kredisi taksit sayısı arttı mı, azaldı mı? Sıfır-ikinci el araba kredi taksiti arttı mı? sorularını gündeme getirdi. BDDK'nın taşıt kredisi taksit güncellemesinin elektrikli araçlar için geçerli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Gündem

26.04.2024, 20:36

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, elektrikli araç kredilerine ilişkin yeni bir karar aldı. 

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

ARAÇ KREDİSİ TAKSİT SAYISI ARTTI MI, AZALDI MI?

Araç kredisi taksit sınırında güncelleme sadece elektrikli araçlar için yapıldı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), elektrikli motorlu taşıt alımına ilişkin kredi tutarlarında ve kredi taksit sayılarında güncellemeye gitti. 

Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp müzik açtı Kadıköy’deki kadın cinayetinde kan donduran ifade: Aşağı attıktan sonra gülüp... Haberi Görüntüle

SIFIR-İKİNCİ EL ARABA TAKSİTİ ARTTI MI?

Elektrikli araç alımlarında geçerli olmak üzere 1 milyon 600 bin TL ve altında olan taşıt kredilerinde vade sınırı 48 ay oldu. Bu fiyattaki araçlar için ise  kredi oranı yüzde 70 olarak belirlendi. 

Nihai fatura değeri 1 milyon 600 bin lira üzerinde olup 3 milyon lira üzerinde olmayan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerde vade sınırı 36 ay olurken, nihai fatura değeri 3 milyon liranın üzerinde olup 4 milyon liranın üzerinde olmayan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerde ise vade sınırı 24 ay olarak belirlendi.

Nihai fatura değeri 4 milyon liranın üzerinde olup 5 milyon liranın üzerinde olmayan taşıt alımı amacıyla kullandırılan kredilerde ise vade sınırı 12 ay oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading