Yandex Metrica

Arabanın camını yumruklayıp tüküren trafik magandası tutuklandı

Mersin’de trafikte seyir halindeki içinde çocuk olan bir aracı durduran şehir magandası, aileyi tehdit etti. Ailenin şikayetçi olması üzerine gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gündem

15.03.2024, 18:54

Mersin'de 29 yaşındaki İbrahim Bozkurt isimli trafik magandası, seyir halindeki aracın içinde bulunan aileyi taciz edip küfürler savurmuştu. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler büyük tepki çekmişti.

Yoluna devam eden Bozkurt, bu defa yolda tartıştığı başka bir otomobile çarparak hasar verdi. Mağdurlar Bozkurt'tan şikayetçi oldu. Bozkurt'un bu anları başka sürücüler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İntegral dersi var mı, yok mu 2024? Yeni müfredat İntegral dersi olacak mı? İntegral dersi var mı, yok mu 2024? Yeni müfredat İntegral... Haberi Görüntüle

HAKARET EDİP TÜKÜRDÜ

Görüntülerde bir otomobilin camına vurarak açmalarını isteyen Bozkurt'un yanıt alamayınca hakaret edip tükürdüğü görüldü. Kaydedilen başka bir görüntüde ise tartışma yaşadığı otomobile vurarak zarar verdiği yer aldı.

CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest bırakılsın! CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest... Haberi Görüntüle

YAKALANDI CEZAEVİNE GÖNEDERİLDİ

Şikayet üzerine olayla ilgili başlatılan soruşturmada Tece Şehit Fırat Palamut Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Bozkurt'u yakaladı. 'Hakaret ve mala zarar verme' suçlarından hakkında işlem başlatılan Bozkurt, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi. 


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading