Yandex Metrica

CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest bırakılsın!

CHP, Baykar'a iftira atan PKK sevicisine yine destek çıktı: Serbest bırakılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, "Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı?" yazısından ve terör örgütü güzellemelerinden dolayı tutuklanan ayrıca Baykar'ı İftira olduğunu bile bile "jet yakıtı satmışlar" diyerek açıktan hedef alan Evren Barış Yavuz'a destek çıktı. 

Gündem

25.04.2024, 13:49

Geçtiğimiz günler de çeşitli sosyal medya platformlarında 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazı hakkındaki soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Evren Barış Yavuz terör örgütü propagandası yaptığı nedeniyle tutuklanmıştı.

Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Haberi Görüntüle

CHP, PKK SEVİCİSİNİ SAVUNDU 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, sosyal medya hesabından "Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı?" yazısı nedeniyle tutuklanan Evren Barış Yavuz'un "derhal" serbest bırakılmasını istedi.Ayrıca Karabat, Baykar'ı hedef alan "iftira" görselini sosyal medya hesabından tekrar paylaştı.

YRP'de Gazze istifası: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin'deki katliamların baş sorumlusu olarak gösterilmesi kabul edilemez' YRP'de Gazze istifası: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin'deki katliamların baş sorumlusu olarak... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iletişim kampanyalarını yöneten ekipten olduğu tespit edilen ve PKK yanlısı paylaşımları ile gündemden düşmeyen Evren Barış Yavuz, Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarılı projelerine imza atmaya devam eden BAYKAR Teknoloji'ye "İsrail'e jet yakıtı satıldı" diyerek iftira kampanyası başlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

MAHKEMEDEN TUTUKLAMA KARARI 

Terör Örgütü Propagandası, Hakaret, Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçlarından üç kaydı olduğu ortaya çıkan Evren Barış Yavuz, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin ardından "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama ve Suç İşlemeye Tahrik" suçlarından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading