Yandex Metrica

AK Parti'nin yaptığı yol hizmetinden faydalandı! Özgür Özel'den itiraf: 25 dakikada buraya geldim!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'nın İzmir'e yakınlığına dikkat çekerken, iki şehir arasındaki yolculuk süresinin AK Parti döneminde yapılan Sabuncubeli Tüneli ile 15 dakikaya düşmesinide farkında olmadan itiraf etmiş oldu.   

Gündem

22.03.2024, 11:55

İzmir içinde trafik çilesi yaşanırken hükümet tarafından komşu şehirlerle bağlantı yollarının yapılması İzmir'e ulaşımı rahatlatıyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) düzenlenen İzmir İş Dünyası Buluşması'nda yaptığı bir konuşmada, farkında olmadan bir itirafta bulundu.

THY'den evcil hayvanı olanları sevindirecek hizmet: İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kurulacak THY'den evcil hayvanı olanları sevindirecek hizmet: İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge... Haberi Görüntüle

25 DAKİKADA GELDİM 

Memleketi Manisa ile İzmir'in yakınlığına dikkat çekmek isteyen Özel, toplantıya Manisa'daki evinden 25 dakikalık yolculukla geldiğini ifade etti. Katılımcıların çoğunun İzmir içinden gelmesine rağmen daha uzun sürede salona ulaştığını söyleyen Özel, "Evden çıktık 25 dakika sonra buradaydık. Manisa'nın İzmir'e en yakın noktasında oturuyorum. 25 dakikalık mesafedeyim. Buradaki katılımcıların pek çoğu buradan ayrılıp evine giderken benden daha çok zaman harcayacaklar." dedi. 

Son dakika... Valilik duyurdu! İstanbullulara sel uyarısı: Bu geceye dikkat Son dakika... Valilik duyurdu! İstanbullulara sel uyarısı: Bu geceye dikkat Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ İSİMDEN ÖZEL'E: KEYFİNİ ÇIKAR 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir programında sarf ettiği Manisa-İzmir arasındaki trafik süresiyle ilgili sözlerini paylaşan AK Partili Eyyüp Kadir İnan, 'AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Sabuncubeli Tüneli sayesinde İzmir-Manisa arasını 25 dakikaya biz düşürdük. Keyfini çıkar' dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesaplarından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iş dünyası ile buluşma etkinliğinde yaptığı konuşmadan bir kesit paylaştı.

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

"İZMİRLİLERİN TRAFİK ÇİLESİNİ ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATABİLİRDİ"

Paylaşımda CHP Lideri Özel'e teşekkür eden AK Partili İnan şu ifadeleri kullandı:

Sayın Özgür Özel İzmirlilerin trafik çilesini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. Çok teşekkür ediyorum. Canı gönülden tebrik ediyorum. Yıllardır biz de aynı duyguları paylaşıyorduk.

İzmir'de evden çıkıp işe gitmek saatler alırken, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Sabuncubeli Tüneli sayesinde İzmir-Manisa arasını 25 dakikaya biz düşürdük. Keyfini çıkar.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading