Yandex Metrica

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu Faik Öztrak'a tepki gösterdi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu Faik Öztrak'a tepki gösterdi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Faik Öztrak'ın şehit abisine provokatör demesi hakkında açıklamada bulundu.

Gündem

22.03.2024, 05:34

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu Faik Öztrak için 'Hala ilk anda kalmış. Provokasyondan bahsederek, Lütfü Türkkan'ın avukatlığını yaparak bu rezilliği savunma saygısızlığında bulunuyor.' ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Faik Öztrak'ın İYİ Parti Grup Başkanvekilliğinden istifa eden Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfretmesi hakkında provokasyon demesi ve savcıları göreve çağırması hakkında açıklamada bulundu. 

Türkkan'ın olaya ilişkin önce provokasyon diyip sonra özür dilemesinden bahseden Akbaşoğlu, Türkkan'ın herhangi bir provokasyon olmadığı için önce özür dileyip sonra istifa ettiğini fakat Faik Öztrak'ın hala olayın başında kaldığını ifade etti. 

'Provokasyondan bahsederek, Lütfü Türkkan'ın avukatlığını yaparak bu rezilli savunma saygısızlığında bulunuyor.' ifadelerini kullanan Akbaşoğlu, Faik Öztrak'ı eleştirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading