Yandex Metrica

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Bu ülke senin gibi provokatör görmedi

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Bu ülke senin gibi provokatör görmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'te orman yangını bölgesine giderek siyaset devşirdi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Partili Hamza Dağ sert tepki göstererek, "Bu ülke çok provokatör gördü ama esas senin gibisini görmedi" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:27

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'te orman yangını bölgesine giderek açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına AK Partili Hamza Dağ sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris'te çıkan orman yangınıyla ilgili açıklama yaptı. Yangını seçim malzemesi haline getiren Kılıçdaroğlu, "Bu hükümet bir an önce gitsin, getirsinler sandığı" dedi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle: 

"Her yıl orman yangınları bir şekilde oluyor. Geçen sene çağrıda bulunduk. Neden zamanında önlem almadınız? Önlem alacağız dediler, hayatımda bu kadar beceriksiz bir yönetimi hiç görmedim. Akdeniz'in ne kadar duyarlı bir bölge olduğunu herkes görüyor. Neymiş 2 Temmuz'dan sonra uçaklar gelecekmiş. Nasıl bir yönetim anlamış değilim. Ağaca da mı acımıyorsunuz, hayvanlara da mı acımıyorsunuz? 5'li çeteye gelince ihale 5 dakikada biter. Gece görüş sistemi yok, paranız yoksa söyleyin biz yapalım. Açarız bir kampanya gece görüşü olan uçağı getiririz. Bu hükümet bir an önce gitsinler, getirsinler sandığı."

Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniye ile görüştü Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan,... Haberi Görüntüle

"BU ÜLKE SENİN GİBİ PROVOKATÖR GÖRMEDİ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. "Bu ülke çok provokatör gördü ama esas senin gibisini görmedi" diyen Dağ, "Devlet canhıraş sahadayken siz nelerin peşindesiniz. Her doğal afette akbaba gibi ortalığa saçılmanızdan bu millet bıktı. Kendinize gelin! Muhalefet olmayı devlet düşmanlığıyla karıştırmayın artık" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading