Yandex Metrica

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Remzi Albasan'dan seçmenlere çağrı: Gün bayrağımıza sahip çıkma günü!

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Remzi Albasan'dan seçmenlere çağrı: Gün bayrağımıza sahip çıkma günü!

AK Parti Ankara 3. bölge Milletvekili Adayı Remzi Albasan, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için seçmenlere çağrıda bulundu. Remzi Albasan, "Gün Vatanımıza, Milletimize, Devletimize ve Bayrağımıza sahip çıkma günüdür" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:51

AK Parti Ankara 3. bölge Milletvekili Adayı Remzi Albasan'dan 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sosyal medya adresinden seçmenlere seslendi. Milletvekili Adayı Remzi Albasan, "Gün Vatanımıza, Milletimize, Devletimize ve Bayrağımıza sahip çıkma günüdür. Her şey Türkiye’miz için destek ve dualarınızı bekler, Saygı ve hürmetlerimi sunarım." dedi. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Hafize Gaye Erkan' iddialarıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Hafize Gaye Erkan' iddialarıyla ilgili açıklama! Haberi Görüntüle

GÜN BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKMA GÜNÜ!

AK Parti Ankara 3. bölge Milletvekili Adayı Remzi Albasan sosyal medyadan yayınladığı videosunda, "Ecdadımızın son bin yılda getirmiş olduğu adalet ve güveni bu coğrfayada mazlumun yanında durmak zalimin ise karşısında durmak ülküsü ile devam ettirmek için önümüde yapılacak seçimler hayai önümdedir. Vatanını seven, insaf sahibi herkes bu kutlu ülküyü dirayetle yaşatıp devam etmesi hayati önem taşımaktadır. Gün Vatanımıza, Milletimize, Devletimize ve Bayrağımıza sahip çıkma günüdür. Her şey Türkiye’miz için destek ve dualarınızı bekler, Saygı ve hürmetlerimi sunarım." ifadesini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading