Yandex Metrica

Ahmet Türk'ten Kılıçdaroğlu'na gözdağı: Sözlerini tutmazlarsa hesabını sorarız

Ahmet Türk'ten Kılıçdaroğlu'na gözdağı: Sözlerini tutmazlarsa hesabını sorarız

14 Mayıs seçimlerine kısa süre kala HDP ile Altılı Masa arasındaki kirli pazarlıklar ortaya dökülüyor. Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi için destek vereceklerini açıklayan HDP, meydanlarda Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve teröristbaşı Öcalan'ın serbest bırakılacağını vadediyor.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Altılı Masa'nın gizli ortağı HDP'nin Kılıçdaroğlu'na verdiği destek sözü karşılığında hangi tavizleri alacağı merak edilirken HDP'li isimler mitinglerde Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve teröristbaşı Abdullah Öcalan için özgürlük sloganları atıyor. 

Cumhurbaşkanı olmak için HDP ve Türkiye karşıtı terör örgütlerinin desteğini alan Kemal Kılıçdaroğlu'nun hangi karanlık pazarlıklara giriştiği ve HDP'ye hangi vaatleri verdiği kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Hangi illere çöl tozu gelecek? Çöl tozu zararlı mı, ne zaman gidecek 2024? Hangi illere çöl tozu gelecek? Çöl tozu zararlı mı, ne... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU NE SÖZÜ VERDİ?

Mitinglerde 'Anayasa'yı değiştireğiz, Selahattin Demirtaş'a özgürlüğün kapısını açacağız, İmralı'daki tecriti kaldıracağız' şeklinde vaatler veren HDP'li isimlerin Kılıçdaroğlu önderliğindeki koalisyondan hangi vaatleri aldığı merak ediliyor.

HDP'nin milli güvenlik sorunu olacak vaatlerine masasının neden sessiz kaldığı da 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken daha da anlam kazanıyor.

Çorlu tren kazası duruşmasında karar ne oldu? Çorlu tren kazası neden oldu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar ne oldu? Çorlu tren kazası... Haberi Görüntüle

'YANLIŞ YAPILIRSA HESABINI SORARIZ'

Son olarak; HDP'li Ahmet Türk Kılıçdaroğlu'na gözdağı niteliğinde bir mesaj açıklama yaptı. Ahmet Türk, "Bugün bir Millet İttifakı var. Kılıçdaroğlu'na partimiz destek vereceğini açıkladı, ama herkes şunu bilsin. Yarın iktidara geldiklerinde halkımıza yanlış yaparlarsa onun hesabını da soracağız." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading