Yandex Metrica

AFAD kira yardımı süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek? Depremzede kira yardımı son tarih ne zaman?

AFAD kira yardımı süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek? Depremzede kira yardımı son tarih ne zaman?

AFAD, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve 11 ilde etkisini derinden gösteren deprem felaketi ardından evsiz kalanlara kira yardımı sağlamaya başladı. Peki, AFAD kira yardımı süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek? Depremzede kira yardımı son tarih ne zaman?

Gündem

24.04.2024, 20:35

AFAD, 6 Şubat 2023'teki deprem felaketinin ardından kira yardımı sağlamaya başladı. Ocak ayı ile birlikte ev sahipleri ve kiracılara yönelik kira desteği arttı. Peki, AFAD kira yardımı süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek? Depremzede kira yardımı son tarih ne zaman?

Yılda 10 gün yaşıyor! Bu içeği koparana 387 bin 142 TL ceza! Yılda 10 gün yaşıyor! Bu içeği koparana 387 bin 142... Haberi Görüntüle

AFAD KİRA YARDIMI SÜRESİ UZATILDI MI, NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

6 Şubat deprem felaketi sonrasında Nisan ayında başlayan kira yardımının uzatılmasına dair herhangi bir resmi açıklama bulunmamakla birlikte, bir yıl daha uzatılması beklentiler arasında yer alıyor.

AFAD, depremzedelere yönelik kira yardımının 12 ay boyunca devam edeceğini belirtmişti.

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

DEPREMZEDE KİRA YARDIMI NE KADAR, KAÇ TL?

Yıkık, acil yıktırılacak veya ağır/orta hasarlı konutlarda yaşayan ev sahiplerine aylık kira yardımı, 5.000 TL'den 7.500 TL'ye yükseltildi. Kiracılar için ise depremzedelere yapılan kira yardımı ödemesi, 3.000 TL'den 5.000 TL'ye çıkarıldı.

Hasarlı konutları olan ve konteyner talep eden vatandaşlar taşınma yardımı alabilirken, kira yardımından faydalanamıyorlar.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading