Yandex Metrica

Yılda 10 gün yaşıyor! Bu içeği koparana 387 bin 142 TL ceza!

Yılda 10 gün yaşıyor! Bu içeği koparana 387 bin 142 TL ceza!

Manisa'nın Spil Dağı eteklerine yetişen ve yalnızca yılda 10 gün yaşayan Manisa lalesi baharın gelişiyle açtı. Ancak doğaseverler laleleri görebilmek için dağa tırmandı. Laleyi koparanlara ise binlerce lira ceza  verileceği duyuruldu.

Gündem

15.04.2024, 15:11

Yalnızca Türkiye'de yetişen ve Manisa, İzmir, arasında bulunan Spil Dağı eteklerinde baharı müjdeleyen Manisa lalaleri çiçek açtı.

Havaların ısınmasıyla açan çiçekleri ise doğa severler görmek için birbirleriyle yarıştı.

Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Haberi Görüntüle

YILDA 10 GÜN YAŞIYORLAR

Dağa tırmanan doğaseverler ise yılda sadece bir kez Nisan ayında açan çiçeklerin yalnızca 10 gün yaşayabildiği öğrenildi. 

Laleleri görmek için Manisa'ya akın edenlere ise önemli bir uyarıda bulunuldu.

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

KOPARANA 387 BİN TL PARA CEZASI

Çevre Kanununca lalelerin kopartılmasının yasak olduğu, ancak bu yasağa uymayanlara ise 387 bin 142 TL para cezası verileceği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading