Yandex Metrica

Adaylık için gözünü kararttı! Ekrem İmamoğlu'ndan 6'lı masaya 'Kılıçdaroğlu' çağrısı: 'Tarihe kara leke olarak geçeriz'

Adaylık için gözünü kararttı! Ekrem İmamoğlu'ndan 6'lı masaya 'Kılıçdaroğlu' çağrısı: 'Tarihe kara leke olarak geçeriz'

6'lı masa kimi aday çıkaracak sorusu henüz cevap bulamamışken Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki 'adaylık' kavgası da gün geçtikçe kızışmaya başlıyor. Saraçhane'de Meral Akşener'den aldığı destekle il il gezip adaylığı için alt yapı oluşturmaya çalışan Ekrem İmamoğlu, Giresun'da yaptığı konuşmada isim vermese de Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin genel merkezine kendi afişini astırması sonrası konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Büyük hatalar yaparsak tarihe kara leke olarak geçeriz" dedi. .

Gündem

23.01.2024, 20:24

14 Mayıs 2023'te yapılacak seçimler için Cumhur İttiakı Erdoğan'ın adaylığını çok uzun süre önceden açıklasa da 6'lı masada kimin aday olacağının belirsizliği devam ediyor. Koalisyon içinde yaşanan kaoslara da her gün bir yenisi ekleniyor. Adaylık için il il gezip seçmen oluşturmaya çalışan Ekrem İmamoğlu, Giresun'da yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak,  "Büyük hatalar yaparsak tarihe kara leke olarak geçeriz" dedi. 

Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak mı? Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak... Haberi Görüntüle

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN İMAMOĞLU'NA: 'SEN İSTANBUL'A HİZMET ET'

Meral Akşener, adaylık için "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a hayır demeyiz" diyerek Kılıçdaroğlu'na açılan kapıları kapattı. 

Ekram İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret etmesi sonrası 2 yıl 7 ay hapis cezası almasını kendilerine olumulu yönde çevirmeyi düşünen Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da olmasını da fırat bilerek Saraçhane'de büyük bir şov yapmıştı.  CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Almanya dönüşü soluğu Ekrem İmamoğlu'nun yanında alarak, "Sen İstanbul'a hizmet et" diyerek adaylığına resti çekti. Bu gelişme üzerine İYİ Parti-CHP arasında ipler iyice gerildi. 

KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? Haberi Görüntüle

AKŞENER'DEN SUÇLAMAYA CEVAP! 'FENA ÇARPARIM'

Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ parti lideri Meral Akşener'i kendi iç işlerine karışmakla suçladı. Akşenerden bu sözlere cevap gecikmedi, "Kimse bana karışamaz, bunu söyleyeni çok fena çarparım" diyerek kavgaya bir kibrit daha çaktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de 7 ülkenin büyükelçisiyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de 7 ülkenin büyükelçisiyle görüştü Haberi Görüntüle

"BU MÜCADELE HİÇBİR KAPRİSE HİÇBİR İNADA FEDA EDİLEMEZ"

Meral Akşener son olarak "Bu mücadele hiçbir kaprise hiçbir inada feda edilemez" sözleri ile gündeme geldi. Bu sözlerin ana hedefinin ise "Ben Kemal, geliyorum" diyerek adaylığını ilan eden Kılıçdaroğlu olduğu apaçık ortada.
İYİ Parti'nin sergilediği bu tutumu ve Meral Akşener'in 'güçlendirilmiş yetkilerle tek cumhurbaşkanı yardımcısı ben olayım' talebi kriz ve kaosla boğuşan masayı iyice çıkmaza sokarken yeni bir gelişme yaşandı.

22 yaşındaki Fatih Çakmak canına kıydı! Nedeni Mavi Balina oyunu olabilir 22 yaşındaki Fatih Çakmak canına kıydı! Nedeni Mavi Balina oyunu... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NU DİNLEMİYOR 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir kez daha genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu önemsemeyerek Kılıçdaroğlu'nun "Senin yerin belediye, 16 milyona hizmet et" ikazını dinlemeyen İmamoğlu, adaylığı yolundaki siyasi ikballeri doğrultusunda yurt içi gezilerine devam ediyor. 

2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban Bayramı tarihi 2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban... Haberi Görüntüle

"TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇERİZ"

Meral Akşener'den aldığı destekle il il gezen Ekrem İmamoğlu, Giresun'da dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İmamoğlu tarihe altın harflerle geçmeye çok yakın olduklarını iddiasında bulunarak "Kendi elimizde olan sürece dair büyük hatalar yaparsak, ne yazık ki kara leke olarak da tarihe geçmek mümkün" dedi.

 İmamoğlu'nun "Büyük hatalar yaparsak tarihe kara leke olarak geçeriz" sözlerinin Kılıçdaroğlu'na gönderme olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading