Yandex Metrica

Adalet Bakanı Bozdağ'dan İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisi

Adalet Bakanı Bozdağ'dan İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İsrail güvenlik güçlerinin 1'i çocuk 7 Filistinliyi şehit etmesini ve Mescid-i Aksa'ya baskınını şiddetle kınadığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 19:08

Filistin halkı işgalci İsrail'in saldırı izlerini siliyor. İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da yer alan Kıble Mescidi'ne baskın düzenledi.90'dan fazla yaralı olduğu bildiriliyor.
İsrail'in şiddetine tepki gösteren Bozdağ, sosyal medya hesabından, İsrail güçlerinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'ya düzenlediği baskına ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE MAZLUMUN YANINDA OLACAK"

İsrail'in, haksız ve hukuksuz saldırılarına derhal son vermesi gerektiğini belirten Bozdağ, Türkiye'nin haksıza haksız, zulme zulüm, zalime zalim demeye ve mazlumun yanında durmaya devam edeceğini bildirdi.

Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Mescid-i Aksa'nın uluslararası statüsüne ve maneviyatına yönelik saldırılar hiçbir şekilde kabul edilemez. Uluslararası toplum, aldığı kararların ve imzaladığı antlaşmaların gereği sorumluklarını daha fazla gecikmeden yerine getirmelidir. İsrail güvenlik güçlerinin 1'i çocuk 7 Filistinli kardeşimizi şehit etmesini ve ramazan-ı şerif ayında Müslümanların mukaddesi Mescid-i Aksa'ya baskınını şiddetle kınıyorum. Şehit düşen Filistinli kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading