Yandex Metrica

Acun Ilıcalı, GSTV Youtube kanalını satın mı aldı? Acun Ilıcalı GSTV Youtube kanalını ne kadar, kaç TL'ye satın aldı?

Acun Ilıcalı, GSTV Youtube kanalını satın mı aldı? Acun Ilıcalı GSTV Youtube kanalını ne kadar, kaç TL'ye satın aldı?

Yaptığı işler ile gündeme gelen ünlü iş insanı Acun Ilıcalı'nın, GSTV Youtube kanalını satın alacağı söyleniyor. Peki, Acun Ilıcalı, GSTV Youtube kanalını satın mı aldı? Acun Ilıcalı GSTV Youtube kanalını ne kadar, kaç TL'ye satın aldı?

Gündem

09.04.2024, 13:35

Medyadaki etkisi ve başarılı programlarıyla tanınan ünlü iş insanı Acun Ilıcalı'nın, GSTV Youtube kanalını satın alacağına dair iddialar, gündemi adeta sarstı. Peki, Acun Ilıcalı, GSTV Youtube kanalını satın mı aldı? Acun Ilıcalı GSTV Youtube kanalını ne kadar, kaç TL'ye satın aldı?
 
TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS sonuçları belli oldu mu? TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI, GSTV YOUTUBE KANALINI SATIN MI ALDI?

Galatasaray Kongre Üyesi ve gazeteci Kadir Çetinçalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, medya patronu Acun Ilıcalı'nın Galatasaray TV Youtube yönetimini devralmak için adımlar attığı iddialarını dile getirdi, bu iddialar ise gündeme bomba gibi düştü. Çetinçalı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "GSTV Youtube'da biliyorsunuz. GSTV Youtube'un yönetimi Acun Ilıcalı'ya veriliyor" dedi.
2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf Öğretmenliği) kaç kişi atanacak? 2024 Öğretmen atama branş dağılımı | Hangi bölümden (Okul Öncesi-Rehberlik-Sınıf... Haberi Görüntüle

"BÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAK"

Sarı-kırmızılı taraftarların dikkatini çeken konuya dair olarak, Galatasaray Kongre Üyesi Eray Yazgan'dan bir flaş açıklama geldi. Yazgan, "Youtube kanalımızın Acun Ilıcalı'ya verilmesi kesinlikle gündemde yok asla böyle bir şey olmayacak! Kulübümüz yönetimi kendi içerisinde yapacak!" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading