Yandex Metrica

6'lı masada sular durulmuyor! Ahmet Davutoğlu küplere bindi: 'Lütfen susun!..'

Nerdeyse her gün yeni bir krizle gündeme gelen 6'lı masada yeni bir kriz daha patlak verdi. Bu seferki krizin başı 6'lı masanın küçük ortağı Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu oldu. Davutoğlu, "Çoğu zaman genel başkanlardan icazet almadan açıklama yapan masadaki parti mensuplarına sesleniyorum; Lütfen susun!" diyerek CHP'li ve İYİ Partili ortaklarına seslendi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Adaylık tartışmaları üzerinden birbirine giren altılı masada sular durulmak bilmiyor. CHP ile İYİ Parti Kılıçdaroğlu'nunolası adaylığı üzerinden karşılıklı çekişmelere girdiler. CHP'li Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun 13 Şubat'ta adaylığını açıklayacağını, İYİ Partili Kürşad Zorlu ise böyle bir bilginin kendilerine iletilmediğini ifade etti. tüm bunlar yaşanırken ittifak ortaklarına sinirlenen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "Çoğu zaman genel başkanlardan icazet almadan açıklama yapan masadaki parti mensuplarına sesleniyorum; Lütfen susun!" diyerek onlara çağrıda bulundu. 

Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç? Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı... Haberi Görüntüle

ADAY SEÇMEKTE ANLAŞAMADILAR 

Seçimlere az bir zaman kala, 6'lı masa adaylık' tartışmaları üzerinden birbirine girdi. CHP'liler Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını ön plana çıkarırken, İYİ Partililer ise Kılıçdaroğlu'nu istemeyerek  adaylık için Ekrem İmamoğlu'nu gösterdi. Bu talep de CHP kanadından veto yeyince İYİ Parti, "Kendi adayımızla seçime gireriz" restini çekti.

Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara ilişkin açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara... Haberi Görüntüle

13 ŞUBAT KRİZİ PATLAK VERDİ 

6'lı masada çok geçmedeb 13 Şubat krizi patlak verdi. CHP'li Özgür Özel, "13 Şubat'ta adayın belirlenmek üzere liderlerin toplanacakları Sayın Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde toplanacakları artık biliniyor. 13 Şubat tarihinde adayın belirlenmesini bekliyoruz" dedi.

Özel'in bu sözlerine yanıt İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Ustadan geldi. Usta,"13 Şubat'ta bir ismin çıkacağını öngörmüyorum" dedi.

Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım, Nilüfer, Gemlik'te planlı su kesintisi Bursa'da sular mı kesik? BUSKİ açıkladı: 19 Nisan Cuma Yıldırım,... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ, KILIÇDAROĞLU'NU YALANLADI

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu konuyla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aksine "13 Şubat'ta aday açıklanmasına yönelik bir bilgi bizde mevcut değil" açıklamasında bulundu. 

Bu açıklama sonrası terörün siyasi ayağı HDPye verdiği destekle bilinen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 6'lı masanın adaylarının Kılıçdaroğlu olduğunu ifade etti. 

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

SIRA AHMET DAVUTOĞLU'NDA O DA TOPA GİRDİ!

Tüm bu yaşanan gelişmeler etkisi devam ederken  6'lı masanın küçük ortağı Ahmet Davutoğlu, "Çoğu zaman genel başkanlardan icazet almadan açıklama yapan masadaki parti mensuplarına sesleniyorum; Lütfen susun!" diyerek CHP'li ve İYİ Partili kurmaylarına çağrıda bulundu. 

>.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading