Yandex Metrica

598 gündür bahçede dikiliyorlardı! Rektör Naci İnci'den 16 akademisyen için flaş karar

598 gündür bahçede dikiliyorlardı! Rektör Naci İnci'den 16 akademisyen için flaş karar

Türkiye’nin bilimsel çalışma beklediği Boğaziçi Üniversitesi’ni devlete karşı dikilme merkezine dönüştüren akademisyenlerin eylemi 598 gündür devam ederken, Rektör Naci İnci, dikilen 16 akademisyen için ofislerinin boşaltılması talebinde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:43

Prof. Dr. Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasını protesto eden Boğaziçi Üniversitesi’nin akademisyenleri, eylemlerini 2 Ocak’tan bu yana sürdürüyor.

Prof. Melih Bulu’nun görevden ayrılıp yerine Prof. Dr. Naci İnci’nin gelmesiyle de akıllanmayan akademisyenler, Boğaziçi Üniversitesi bahçesinde bir araya gelerek rektörlük binasına sırt dönüp ayakta dikilir vaziyette 598 gündür eylem yapıyor.

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

16 AKADEMİSYEN İÇİN KARAR

Üniveristede halen devam eden eylemler sebebiyle Rektör Naci inci harekete geçti. Dikilen 16 akademisyen ders veremeyecek. Öte yandan hiç bir derse katılmayan ama ofisleri duran akademisyenlerin odalarını boşaltması istendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading