Yandex Metrica

31 Mart'ta içki satışı yasak mı? Bugün (seçim günü) tekel bayileri kapalı mı? Alkol satılır mı?

31 Mart'ta içki satışı yasak mı? Bugün (seçim günü) tekel bayileri kapalı mı? Alkol satılır mı?

31 Mart 2024 yerel seçimler nedeniyle ülke genelinde bazı yasaklar seçim günü uygulamaya konacak. Yasaklardan bazıları ise alkol satışı ve tüketilmesi ile ilgili. Peki 31 Mart'ta içki satışı yasak mı? Bugün (seçim günü) tekel bayileri kapalı mı?

Gündem

07.04.2024, 12:18

31 Mart 2024 Pazar günü ülke genelinde yerel seçimler yapılacak. Milyonlarca seçmenin sandık başına gideceği seçim günü bazı tedbirler ve yasaklar da uygulamaya konacak. Seçimlerin sorunsuz tamamlanması için uygulanacak olan yasaklardan biri de alkol satışı yasağı olacak.

Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Haberi Görüntüle

31 MART'TA İÇKİ SATIŞI YASAK MI?

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, oy verme günü saat 06.00'dan saat 23.59'a kadar uygulanacak yasakları belirledi. Buna göre seçim günü alkollü içki satışı yasak olacak.

Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan kimdir? Meral Özcan Bolu Belediyesi'ni neden protesto etti? Tanju Özcan'ın eşi Meral Özcan kimdir? Meral Özcan Bolu Belediyesi'ni... Haberi Görüntüle

BÜGÜN (SEÇİM GÜNÜ) TEKEL BAYİLERİ KAPALI MI?

3 Mart 2024 Pazar günü tekel bayilerinin açık olması bekleniyor ancak alkol satışının yasak olduğunu hatırlatakta fayda var. 

Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden kaza yaptı? Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden... Haberi Görüntüle

İÇKİ YASAĞI NE ZAMAN BAŞLIYOR, SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Seçim günü saat 06.00'dan saat 23.59'a kadar yasak devam edecek. YSK'dan konuya ilişkin gelen açıklamada ""Oy verme günü, her ne suretle olursa olsun, ispirtolu içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit ispirtolu içki satılması, verilmesi, içilmesi yasaktır." denildi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading