Yandex Metrica

31 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler bedava mı? Seçim günü İETT otobüs, metrobüs, metro ücretsiz mi?

31 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler bedava mı? Seçim günü İETT otobüs, metrobüs, metro ücretsiz mi?

İstnbul'da milyonlarca seçmen 31 Mart Pazar günü sandık başına gidecek. Seçmenler 31 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler bedava mı? Seçim günü İETT otobüs, metrobüs, metro ücretsiz mi? sorularına yanıt arıyor. 

Gündem

23.04.2024, 11:37

31 Mart yerel seçimlerde İstanbul'da milyonlarca seçmen sandığa gidecek ve oyunu kullanacak. Seçimlerde sonucu en çok merak edilen illerin başında İstanbul geliyor. İstanbul'da Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasındaki yarışı hangi adayın kazanacağı merak ediliyor. İstanbul'da oy kullanmak üzere evinden çıkan vatandaşlar ise 31 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler bedava mı? Seçim günü İETT otobüs, metrobüs, metro ücretsiz mi? sorularına yanıt arıyor. Bu içerik 27 Mart'ta hazırlandı ve şu ana kadar İBB'den konuya dair henüz resmi bir duyuru gelmedi. İstanbul'da toplu taşımalarla ilgili detaylı bilgi için ALO 153 çağrı merkezi ile iletişime geçmeniz öneriliyor.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

31 MART İSTANBUL'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

İstanbul'da İETT otobüsler, metro, metrobüs gibi seferlerin 31 Mart Pazar günü normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. İstanbul'da seçim günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı hakkında detaylı bilgi için 31 Mart'ta ALO 153 Beyaz Masa ile irtibata geçebilirsiniz. 

Türk döneri tescillendi mi? AB'de Türk döneri ne zaman tescillenecek? Türk döneri tescillendi mi? AB'de Türk döneri ne zaman tescillenecek? Haberi Görüntüle

SEÇİM GÜNÜ İETT OTOBÜS, METROBÜS, METRO ÜCRETSİZ Mİ?

31 Mart Pazar (bugün) İETT otobüs, metrobüs, metro seferlerinin ücretsiz olup olmadığına dair resmi bir duyuru gelmedi. 

Habere Tepki Ver

0

4

0

3

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading