Yandex Metrica

3 bakan afet bölgesi Rize'de

3 bakan afet bölgesi Rize'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin kaybolduğu sel felaketi sebebiyle 3 bakanın afet bölgesine gitmesi yönünde talimat verdi.

Gündem

23.01.2024, 17:39

Rize'de yaşanan sel felaketinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla üç bakan Rize'ye gitti.

Rize'de hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli yağışların yol açtığı sel baskınlarında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişinin ise halâ kayıp. Yaşanan afette bazı evler de hasar gördü.

ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları nereden öğrenilir? ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108.... Haberi Görüntüle

BAKANLAR BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Rize'deki sel felaketi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bölgeye gitti. 

Afet bölgesinde incelemelerde bulunan bakanlar, yetkililerden bilgi aldı.

AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de intihar eden şahıs öldü mü? AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de... Haberi Görüntüle

MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLİYOR

Erzurum, Samsun ve Ordu il AFAD ekipleri ile AKUT ve İDAK ekipleri de mahsur kalan vatandaşları güvenli bölgelere tahliye etti. Tahliye edilen atandaşlar yakınlarının yanına ve misafirhanelere yerleştiriliyor.

Kaynak: En Son Haber
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading